Πράσινο φως από τον Τζίγκερ

Την έγκρισή του για την επίσπευση των διαδικασιών και τη μεταβίβαση των μετοχών της ΠΑΕ Παναθηναϊκός στα χέρια του πρίγκιπά έδωσε στους δικηγόρους του, σύμφωνα με πληροφορίες, ο Γιάννης Βαρδινογιάννης.

Από τη στιγμή που το γνήσιο της υπογραφής του Πρίγκιπα έφτασε στην Ελλάδα, οι δικηγόροι των δύο πλευρών έχουν συνεχώς συνεργασία τα τελευταία 24ωρα με σκοπό την σύνταξη του MOU (Memorandum Of Undestanding),

Ο Τζίγκερ

ενημερώθηκε από τους δικηγόρους του για τις τελευταίες εξελίξεις και άναμψε το πράσινο φως για να προχωρήσουν οι απαραίτητες διαδικασίες, ώστε με την άφιξη του Πρίγκιπα στην Ελλάδα, να υπάρξουν άμεσες εξελίξεις.

Οι δικηγόροι του Γιάννη Βαρδινογιάννη όσο και ο νομικός εκπρόσωπος του σαουδάβαρα πρίγκιπα σπεύδουν λοιπόν τις διαδικασίες για την υπογραφή του MoU, που εκτιμάται ότι θα γίνει με την άφιξη του Σουλτάν Αλ Σαούντ στην Ελλάδα, πιθανότατα την Παρασκευή (21/10).

Από εκεί κι έπειτα βέβαια καθοριστικό ρόλο θα παίξει το αν και πότε θα μπουν τα 20 εκατομμύρια ευρώ, που ζητάει ως εγγύηση ο Γιάννης Βαρδινογιάννης για να παραχωρήσει τις μετοχές του.

Keywords
Τυχαία Θέματα