Προπονήσεις με Αρη ο Μπόγρης με προοπτική συνεργασίας

Στη Θεσσαλονίκη βρίσκεται ο Γιάννης Μπόγρης για να πάρει μέρος στις προπονήσεις του Αρη, αλλά και με την προοπτική συνεργασίας με τους κίτρινους για τους ευρωπαϊκούς αγώνες (σε πρώτη φάση). Ο έλληνας σέντερ συναντήθηκε με τον πρόεδρο της ΚΑΕ, Γιάννη Δαμιανίδη και το απόγευμα της Πέμπτης (27/10) θα κάνει την πρώτη του προπόνηση

με την ομάδα.


Αναμφίβολα πρόκειται για μια λύση ανάγκης, για πολλούς λόγους. Ο Βαγγέλης Αλεξανδρής ήθελε την προσθήκη ενός έτοιμου αλλά και εμπειρότερου παίκτη κάτω από τα καλάθια, από τη στιγμή όμως που επιβεβαιώθηκε ότι δεν υπάρχει η οικονομική δυνατότητα, τότε εγκατέλειψε αυτές τις σκέψεις.

Ο Μπόγρης - βρίσκεται στα δικαστήρια με το Περιστέρι ζητώντας την αποδέσμευσή του - ανέλαβε τη πρωτοβουλία, επικοινωνίας με τον έμπειρο προπονητή και ουσιαστικά του ζήτησε να του δώσει αυτή την ευκαιρία. Ο Αλεξανδρής δεν αρνήθηκε κι έτσι ο παίκτης έφθασε στη Θεσσαλονίκη.

Ασφαλείς πληροφορίες αναφέρουν ότι το deal έγινε υπό ιδανικές οικονομικά συνθήκες για τον Αρη, αφού ο Μπόγρης κάθε άλλο παρά έδειξε ενδιαφέρον σχετικά με το οικονομικό ούτε και επέμεινε σε κάτι. Στη συνομιλία του με τον προπονητή του Αρη του ξεκαθάρισε ό,τι, τον απασχολεί να επιστρέψει στο μπασκετικό προσκήνιο και φυσικά με μια ομάδα της εμβέλειας του Αρη.

Ως εκ τούτου, ο μεν Αρης προχώρησε σε μια συνεργασία υπό τους όρους που ήθελε ο ίδιος κι ενδεχομένως να βγει κερδισμένος από αυτή. Αυτό θα εξαρτηθεί από την διάθεση του παίκτη Ο Μπόγρης θα έχει μια πρώτης τάξεως ευκαιρία για να αποδείξει ότι το μπάσκετ συνεχίζει να έχει περίοπτη θέση στο μυαλό του. Διότι είναι αλήθεια ότι το τελευταίο διάστημα υπήρξαν βάσιμες αμφιβολίες επί τούτου. Είναι βέβαιο ότι θα έχει τις ευκαιρίες του και είναι στο χέρι του να τις αξιοποιήσει. Ο χρόνος είναι ο καλύτερος κριτής.

Keywords
Τυχαία Θέματα