Προπόνηση στο... χαλί και με Παπουτσάκη!

Δύο ήταν τα γεγονότα που έκλεψαν την παράσταση από την σημερινή (14/10) προπόνηση του Εργοτέλη. Το πρώτο ήταν ο νέος χλοοτάπητας που τοποθετήθηκε στο Παγκρήτιο που μοιάζει με... χαλί και το δεύτερο η παρουσία του Απόστολου Παπουτσάκη.

Ας τα πάρουμε όμως από την αρχή. Οι κιτρινόμαυροι προπονήθηκαν για πρώτη φορά στον νέο χλοοτάπητα που τοποθετήθηκε στο Παγκρήτιο Στάδιο, που φυσικά δεν είχε καμία σχέση με την εικόνα που είδε όλη η Ελλάδα στο ματς με τον Ολυμπιακό.

Το

χαλασμένο χορτάρι αντικαταστήθηκε σε χρόνο-ρεκόρ και οι ποδοσφαιριστές του Εργοτέλη είχαν να το λένε πόσο εντυπωσιακό είναι το νέο χόρτο. Μάλιστα, έλεγαν πως είναι ευκαιρία να το... εγκαινιάσουν με νίκη στο κυριακάτικο παιχνίδι με τον Αρη.

Παράλληλα, παρών στην προπόνηση ήταν και ο Απόστολος Παπουτσάκης. Ο πρόεδρος της ομάδας δεν μίλησε καθόλου στους παίκτες. Αλλωστε, ότι ήταν να πει το είπε στην δήλωσή του την Πέμπτη, που αναρτήθηκε στην επίσημη ιστοσελίδα της ΠΑΕ και έστελνε σαφές μήνυμα στους ποδοσφαιριστές και τον Νίκο Καραγεωργίου...

Οσον αφορά τα αγωνιστικά, η προπόνηση αφιερώθηκε σε ασκήσεις τακτικής και στη συνέχεια οι παίκτες της ομάδας έπαιξαν δίτερμα. Κανονικά προπονήθηκε ο Μιχάλης Φραγκουλάκης. Με την αυριανή προπόνηση που θα αρχίσει στις 10:30GR θα ολοκληρωθεί η προετοιμασία για τον αγώνα της 6ης αγωνιστικής.

Keywords
Τυχαία Θέματα