Προτάσεις από ΠΑΣ και Τρίπολη ο Τσιώλης

Στην αποκάλυψη πως τον έχουν προσεγγίσει τόσο ο Αστέρας Τρίπολης, όσο και ο ΠΑΣ Γιάννινα προχώρησε ο Σάκης Τσιώλης, που από τη Δευτέρα (31/10) αποτελεί παρελθόν από τον Αρη.

Ο έλληνας τεχνικός μίλησε στο arcadia sports για το ενδιαφέρον της ομάδας της Τρίπολης και τόνισε πως την τελική του απόφαση για τον επόμενο σταθμό της καριέρας του θα την πάρει μέχρι τη Δευτέρα (7/11).

"Ο Αστέρας πάντα ήταν στις σκέψεις μου! Έχω και προσωπική φιλία με τους ανθρώπους της διοίκησης. Τόσο με τον κ. Καϋμενάκη

όσο και με τον κ. Μπάκο αλλά και τον Γιώργο Μποροβήλο. Τώρα είμαι Θεσσαλονίκη προκειμένου να ολοκληρωθούν κάποιες τυπικές διαδικασίες με το συμβόλαιο μου.

Μετά την Πέμπτη θα επιστρέψω και θα πάρω την απόφαση μου. Πιστεύω ότι μέχρι την Δευτέρα τελειώσει το ζήτημα. Είναι αλήθεια ότι δεν είναι μόνο ο Αστέρας που έχει ενδιαφερθεί. Είναι και ο ΠΑΣ και άλλη μία ομάδα", δήλωσε αρχικά ο Τσιώλης.

Οσο για την απομάκρυνση του από τον ’ρη, δήλωσε: "Πληγώθηκε ο εγωισμός μου. Μέσα μου γνωρίζω πως έκανα καλή δουλειά αλλά δεν βγήκε. Τώρα πρέπει να κάνω ταμείο, έναν απολογισμό του τι κατάφερα. Αυτή την στιγμή δεν θεωρώ σωστό να μπω σε διαδικασία να συζητώ για το μέλλον μου.

Μετά το τέλος της εβδομάδας ίσως να ξεκινήσω να ψάχνομαι. Προσωπικά δεν έχω μιλήσει με κανέναν αλλά ούτε θα μιλήσω μέχρι να τελειώσει η εβδομάδα αυτή γιατί νιώθω πως είμαι ακόμη στον ’ρη".

Keywords
Τυχαία Θέματα