Πρόβλημα και με Πετρόπουλο, έδειξε 11άδα ο Φερέιρα

Ακόμα ένα πρόβλημα ήρθε να προστεθεί στα ήδη υπάρχοντα του Ζεσουάλδο Φερέιρα, που κινδυνεύει να μην έχει ούτε ένα διαθέσιμο καθαρόαιμο επιθετικό στο ματς με τον Εργοτέλη, αφού μετά τους Τοτσέ και Ρούντολφ πρόβλημα προέκυψε και με τον Αντώνη Πετρόπουλο.

Ο έλληνας επιθετικός ταλαιπωρείται από ίωση με αποτέλεσμα να μείνει εκτός προπόνησης την Τετάρτη (19/10). Για την ώρα είναι αμφίβολος για το ματς με τον Εργοτέλη

και τις επόμενες μέρες θα διαπιστωθεί κατά πόσο θα μπορεί να τεθεί στη διάθεση του Φερέιρα.

Ο πορτογάλος πάντως στη σημερινή προπόνηση έδειξε τα σχέδιά του ενόψει του αγώνα με την κρητική ομάδα, εκεί που αναμένεται να δώσει το παρών και ο υποψήφιος αγοραστής των μετοχών του Γιάννη Βαρδινογιάννη, ο Πρίγκιπας Αλ Σαούντ.

Ο Καπίνος θα διατηρήσει τη θέση του κάτω από τα δοκάρια, στο κέντρο της άμυνας δοκίμασε τους Καντέ και Σαριέγκι, ως δεξί μπακ τον Μαρίνος από τη στιγμή που ο Βύντρα είναι νοκ άουτ από τη Ξάνθη και ως αριστερό τον Σπυρόπουλο.

Στην τετράδα της μεσαίας γραμμής (διατηρείται το 4-4-2), ο Κατσουράνης θα πάρει θέση δίπλα στο Σιμάο ως κεντρικοί μέσοι, λόγω της αποβολής του Βιτόλο, ενώ οι Ζέκα και Κουίνσι θα διατηρήσουν τις θέσεις τους ως δεξί και αριστερό χαφ αντίστοιχα. Τέλος, δίδυμο στην επίθεση θα είναι οι Λέτο και Κλέιτον.

Σε ότι αφορά τους τραυματίες, ατομικά προπονήθηκαν οι: Κοτσόλης, Τοτσέ, Χριστοδουλόπουλος και Σεϊταρίδης, ενώ οι Βύντρα και Ρούντολφ υποβλήθηκαν σε θεραπεία.

Keywords
Τυχαία Θέματα