Ράικονεν: Δεν ακούω τι λένε οι άλλοι

15:43 6/1/2012 - Πηγή: Sport.gr

Ο Κίμι Ράικονεν δηλώνει ανεπηρέαστος από όσα γράφονται στον Τύπο σχετικά με την επιστροφή του στην F1, είτε πρόκειται για θετικά σχόλια είτε για αρνητικά.

Ενώ η συμφωνία του με την Lotus ήταν αναμφίβολα η μεγάλη είδηση του φετινού χειμώνα και έγινε πρωτοσέλιδο σε όλα τα ΜΜΕ, υπήρξαν και αρκετά αρνητικά δημοσιεύματα για τον 32χρονο φινλανδό οδηγό, με κάποιους να αμφισβητούν το κίνητρό του και άλλους να υποστηρίζουν ότι δεν δείχνει να είναι σε καλή φυσική κατάσταση.

"Εχει

δημιουργηθεί αρκετός θόρυβος στα μέσα για το comeback μου και υπήρξαν πολλές φήμες", τόνισε ο ίδιος ο Ράικονεν. "Αυτά δεν έχουν καμία επιρροή πάνω μου, είτε ακούω ανοησίες είτε ακούω καλά πράγματα.

"Ποτέ δεν κοίταζα τι λέει ο κόσμος ή τι πιστεύει. Κάνω τη δική μου δουλειά και από τη στιγμή μου εγώ είμαι χαρούμενος, αυτό είναι το κυριότερο για μένα".

Ο Ράικονεν πήγε την Πέμπτη (5/1) στο εργοστάσιο της Lotus στο Ενστοουν για να φτιάξει το καλούπι για το κάθισμά του στο μονοθέσιο.

"Ενιωσα λίγο παράξενα γιατί το κόκπιτ έμοιαζε λίγο μικρό, αλλά αυτό είναι φυσιολογικό. Είναι κάπως παράξενο όταν μπαίνεις για πρώτη φορά στο μονοθέσιο, αλλά προσαρμόζεσαι γρήγορα. Θα είναι ωραίο που θα τρέξω ξανά στους αγώνες".

Keywords
Τυχαία Θέματα