Ράικονεν: Ούτε εγώ ξέρω ακόμα τι θα κάνω του χρόνου

Από την Williams επιβεβαιώθηκε η ύπαρξη διαπραγματεύσεων με τον Κίμι Ράικονεν για το 2012, ωστόσο ο ίδιος ο φινλανδός οδηγός εξακολουθεί να αφήνει όλα τα ενδεχόμενα ανοιχτά, όσον αφορά την ενδεχόμενη επιστροφή του στην F1 έπειτα από δύο χρόνια.

"Υπάρχουν πολλές διαφορετικές απόψεις και σίγουρα πολλή παραφιλολογία", δήλωσε ο Ράικονεν στο περιοδικό Formula 1 Racing.

"Μέχρι να υπάρχει κάτι οριστικό, δεν έχει νόημα να κάνουμε υποθέσεις, γιατί το πράγμα μπορεί να έχει την οποιαδήποτε κατάληξη. Για να είμαι ειλικρινής,

ούτε εγώ γνωρίζω ακόμα".

Ο Ράικονεν θεωρείται ο Νο1 στόχος της Williams για την αντικατάσταση του Ρούμπενς Μπαρικέλο του χρόνου, αλλά δεν είναι ο μοναδικός.

Η βρετανική ομάδα φέρεται να έχει στη λίστα της και τον Αντριαν Σούτιλ ως εναλλακτική λύση, εφόσον ο γερμανός μείνει ελεύθερος από την Force India.

Ο Σούτιλ βρίσκεται ακόμα εν αναμονή της απόφασης της Force India για την παραμονή του ή μη στην ομάδα, την ώρα που φήμες θέλουν τον Βιτζάι Μαλία να έχει ήδη επιλέξει τον Νίκο Χούλκενμπεργκ ως τον νέο team mate του Πολ ντι Ρέστα την επόμενη σεζόν.

Ο επικεφαλής της Force India αρνήθηκε, πάντως, έχει πάρει οριστικές αποφάσεις επί του θέματος, και ζήτησε από τους οδηγούς του να κάνουν υπομονή.

"Εχω μια μεγάλη απόφαση μπροστά μου", είπε ο Μαλία. "Αλλά δεν την έχω πάρει ακόμα. Δεν είμαι ο τύπος του ανθρώπου που κοροϊδεύει τον κόσμο ενώ έχει αποφασίσει".

Keywords
Τυχαία Θέματα