Ράλι Μ. Βρετανίας: Οι Οστμπεργκ και Μικ ταχύτεροι στο shakedown

Οι Μαντς Οστμπεργκ και Κρις Μικ σημείωσαν από κοινού τον ταχύτερο χρόνο στη δοκιμαστική ειδική του Ράλι Μ. Βρετανίας, με το οποίο κλείνει η αυλαία του φετινού WRC.

Ο Οστμπεργκ ολοκλήρωσε τη μήκους 1,7 χλμ. χωμάτινη διαδρομή σε 1:31.2 πίσω από το τιμόνι του Ford Fiesta της Stobart, μια επίδοση που λίγο αργότερα

ισοφάρισε ο Μικ με το εργοστασιακό Mini John Cooper Works.

"Εντάξει, ήταν μόνο το shakedown και όχι το ράλι, αλλά αυτό σημαίνει ότι τα πράγματα δουλεύουν από την αρχή", δήλωσε ο Οστμπεργκ.

"Σου δίνει μια μικρή ώθηση όταν είσαι ο ταχύτερος, αλλά δεν θα παρασυρθούμε. Σίγουρα είμαι χαρούμενος με το αυτοκίνητο και ανυπομονώ απλώς να ξεκινήσω τις ειδικές".

Τρίτος ήταν ο Σεμπαστιέν Λοέμπ με το εργοστασιακό Citroen DS3, ενώ ο άλλος διεκδικητής του τίτλου, Μίκο Χίρβονεν, έμεινε μόλις όγδοος. Ο φινλανδός της Ford ήταν επτά δέκατα πιο αργόας από τον μεγάλο του αντίπαλο.

Ανάμεσά τους βρέθηκαν οι Ντάνι Σόρντο (Mini), Σεμπαστιάν Οζιέ (Citroen), Γιάρι-Μάτι Λάτβαλα (Ford) και Μάθιου Γουίλσον (Stobart Ford), ενώ ο Κίμι Ράικονεν με ιδιωτικό Citroen DS3 έκανε τον ίδιο ακριβώς χρόνο με τον Χίρβονεν.

Keywords
Τυχαία Θέματα