Ρόσι: Μεγάλη βελτίωση η GP12

Ακρως θετικά ήταν τα σχόλια που έκανε ο Βαλεντίνο Ρόσι για τη νέα μοτοσικλέτα 1.000 εκ. εκ. της Ducati, αφότου την οδήγησε για πρώτη φορά στην πρεμιέρα των χειμερινών δοκιμών στη Σεπάνγκ.

"Είμαι χαρούμενος γιατί οι πρώτες εντυπώσεις είναι σημαντικές και ήδη στους πρώτους γύρους μπορούσα να πω ότι μου αρέσει η μοτοσικλέτα", είπε ο Γιατρός, ο οποίος ήταν επτά δέκατα πιο αργός από τον ταχύτερο αναβάτη, Χόρχε Λορένθο.

Ducati

έκανε καλή δουλειά σε μικρό χρονικό διάστημα. Η μοτοσικλέτα είναι όμορφη, αλλά και ωραία στην οδήγηση. Η θέση ανάβασης έχει βελτιωθεί πολύ και είναι καλύτερη η αίσθηση στο φρενάρισμα και το στρίψιμο.

"Μπορώ να φρενάρω όπου θέλω και να παίρνω τις γραμμές που μου αρέσουν, και ένιωθα άνετα γενικά. Η μοτοσικλέτα είναι πιο ευέλικτη στις αλλαγές κατεύθυνσης.

"Ημουν σε θέση να οδηγήσω καλά και να μην κάνω λάθη, και υπάρχει λόγος για αυτό. Σημαίνει ότι η μοτοσικλέτα μπορεί να οδηγηθεί".

Ο Ρόσι σημείωσε, επίσης, πως υπάρχει το περιθώριο για περαιτέρω βελτίωση, κάτι που είναι απαραίτητο για την Ducati ώστε να βρεθεί σε θέση να συναγωνιστεί με αξιώσεις την Yamaha και την Honda.

"Είμαστε επτά δέκατα πίσω σήμερα και ασφαλώς πρέπει να κάνουμε πολλή δουλειά ακόμα για να μπορούμε να κερδίσουμε αγώνες. Πρέπει να βελτιωθούμε σε ορισμένους τομείς, όπως την επιτάχυνση, τα ηλεκτρονικά, την κατανομή ισχύος και το set-up".

Keywords
Τυχαία Θέματα