Σαλευρής: Δεν φοβάμαι κανέναν

19:11 5/6/2011 - Πηγή: Sport.gr
Για τις καταγγελίες της Καλλιθέας όσον αφορά την υπόθεση με τις πλαστές ενημερότητες, την απόφαση του Σοφοκλή Πιλάβιου να ανασταλεί η λειτουργία της ΕΠΟ, αλλά και για την επίθεση που δέχθηκε το βράδυ της Παρασκευής (3/6) μίλησε ο Νίκος Σαλευρής. Ο μεγαλομέτοχος της ομάδας του Ελ Πάσο μιλώντας σε ραδιοφωνικό σταθμό τόνισε πως "Θέλω να συγχαρώ τον κύριο Πιλάβιο τον οποίο στηρίζω γιατί πιστεύω ότι το απόστημα έχει σπάσει. Πρέπει όλοι να είμαστε τυπικοί στις υποχρεώσεις μας αν θέλουμε να πάει μπροστά το άθλημα".Αναλυτικά οι
δηλώσεις του Νίκου Σαλευρή στον Sentra 103,3:Για τις υποθέσεις με τις πλαστές ενημερότητες και τις καταγγελίες της Καλλιθέας:
"Είμαι λάτρης της ισονομίας. Με λύπη μου διαπίστωσα τον τελευταίο χρόνο ότι πολλές ομάδες καταστρατηγούν τους κανόνες. Αυτά πάντα γίνονταν. Εχουμε δει φαινόμενα βία και κακές διαιτησίες αλλά αυτό που είδαμε φέτος δεν το έχουμε δει τα τελευταία 30 χρόνια.Το φαινόμενο των πλαστών εγγράφων είναι το μεγαλύτερο σκάνδαλο των τελευταίων 30 χρόνων. Στις 16 Φλεβάρη για παράδειγμα αγωνιζόμασταν με τον Εθνικό στο Ελληνικό κεκλεισμένων των θυρών. Τελικά ο αγώνας έγινε με ανοικτές πόρτες. Είχε περίπου 600 άτομα το γήπεδο. Με εξέπληξε αυτό. Την επόμενη εβδομάδα αφού άφησα να δω πού θα φτάσει το θράσος τους ενημέρωσα με γραπτή καταγγελία γι' αυτά που έγιναν.Τέτοια φαινόμενα καταργούν τον υγιή ανταγωνισμό. Υπάρχουν ομάδες με πλαστά χαρτιά. Εχουν κάνει μεταγραφές με πλαστές ενημερότητες. Από τις καταγγελίες μου ορισμένοι έχασαν το χρώμα τους αλλά οι πιο πολλοί μου είπαν να προχωρήσω. Εκανα πράγματι καταγγελία και ζήτησα να ελεγχθούν τα στοιχεία όλων των ΠΑΕ και συγκεκριμένα κατονόμασα τους Εθνικό και Ιωνικό.Μετά από έρευνα διαπιστώνεται πως ο Εθνικός προσκόμιζε πλαστές ενημερότητες.Ο Ιωνικός από τις 29 Μαΐου του 2009 είχε να πάρει ενημερότητα καθώς πλαστογραφούσε τα έγγραφα. Το θέμα έχει καθυστερήσει πολύ. Αρχικά αφού πρώτα η ΕΠΟ αφαίρεσε τα δελτία από παίκτες του Εθνικού και Ιωνικού τους παρέπεμψε στα πειθαρχικά όργανα. Η επιτροπή της ΕΠΟ έκανε κατηγορητήριο όχι για τα άρθρα που ζητήσαμε εμείς αρχικά και το οποίο διόρθωσε στη συνέχεια.Μέχρι σήμερα όμως δεν έχει βγει απόφαση και για μένα αυτό είναι ύποπτο. Εχουμε κάνει ένσταση για το Πιερικός-Ιωνικός και την απέρριψαν γιατί δεν είχαμε παράβολο των 700 ευρώ αλλά των 350, ενώ είχαμε το σωστό. Μετά, στο Ιωνικός-Καλλιθέα λένε ότι κάναμε μετά τις 48 ώρες την καταγγελία, ενώ έγινε μετά από 40 ώρες".Για την απόφαση του Σοφοκλή Πιλάβιου να αναστείλει τη λειτουργία της ΕΠΟ:
"Θέλω να συγχαρώ τον κύριο Πιλάβιο τον οποίο στηρίζω γιατί πιστεύω ότι το απόστημα έχει σπάσει. Πρέπει όλοι να είμαστε τυπικοί στις υποχρεώσεις μας αν θέλουμε να πάει μπροστά το άθλημα.Δεν μπορεί να είμαστε πλαστογράφοι και να μιλάμε. Αυτό δεν θα σταθεί εμπόδιο στα όργανα για να συνεδριάζουν και να αποδίδουν δικαιοσύνη. Πρέπει να ξεκαθαρίσει όσο το δυνατό γρηγορότερα γιατί εκκρεμούν αγώνες για τα πλέι οφ και τα πλέι άουτ".Για την επίθεση που δέχτηκε την περασμένη Παρασκευή (3/6):
"Από τότε που
Keywords
Τυχαία Θέματα