Σε σίριαλ εξελίσσεται η υπόθεση Λέτο. Ρούι Κόστα: "Δεν μας ενδιαφέρει ο Λέτο". Κοσεντίνο (μάνατζερ Λέτο): "Τον θέλει η Μπενφίκα"

18:21 7/7/2010 - Πηγή: Sport.gr

Σε σίριαλ του καλοκαιριού εξελίσσεται το... φλερτ του Σεμπάστιαν Λέτο με την Μπενφίκα και την Τετάρτη (7/7) είχαμε νέο επεισόδιο, με τον τεχνικό διευθυντή των Αετών να δηλώνει ότι η ομάδα δεν ενδιαφέρεται για τον παίκτη και προς το παρόν δεν προτίθεται να καταθέσει πρόταση, την ώρα που ο μάνατζερ του άσου του Παναθηναϊκού, Φερνάντο Κοσεντίνο, επιμένει ότι οι πορτογάλοι θέλουν τον πελάτη του στην ομάδα.

"Να

μην ανησυχείτε. Δεν πρόκειται να καταθέσουμε πρόταση για την απόκτηση του Λέτο. Η Μπενφίκα είναι κομπλέ. Υπάρχουν δύο τρεις περιπτώσεις ποδοσφαιριστών που μας απασχολούν, ωστόσο ανάμεσα σε αυτούς δεν βρίσκεται ο Λέτο.

Δεν είναι αλήθεια πως υπήρξε επαφή. Δεν υπήρξε η παραμικρή. Ουδέποτε ζητήσαμε τιμή για τον Λέτο. Ούτε από τον Παναθηναϊκό, ούτε από τον εκπρόσωπο του ποδοσφαιριστή. Ο Λέτο είναι εξελίξιμος παίκτης. Ενας καλός χειριστής με την μπάλα. Στην παρούσα φάση, όμως, δεν μας απασχολεί", ξεκαθάρισε ο Ρούι Κόστα με δηλώσεις του στην εφημερίδα ΠΡΑΣΙΝΗ.

Keywords
Τυχαία Θέματα