Σε σκέψεις ο Ζαγοράκης

Κρίσιμη είναι η σημερινή (26/01) μέρα για τον ΠΑΟΚ. Αναμένονται εξελίξεις σε διοικητικό επίπεδο, αφού ο Θοδωρής Ζαγοράκης εμφανίζεται και πάλι δυσαρεστημένος από τις αντιδράσεις των οπαδών εναντίον του και δείχνει διατεθειμένος να αποχωρήσει. Βέβαια, δεν είναι η πρώτη φορά που τέτοιες σκέψεις κυριαρχούν στο μυαλό του, ούτε ασφαλώς ήταν η πρώτη φορά που τις εξωτερίκευσε στους συνεργάτες του.

Τώρα, το τι περιλαμβάνει η ατζέντα της σημερινής (26/01) ημέρας, ουδείς μπορεί να απαντήσει εκ του ασφαλώς. Είναι βέβαιο

όμως ότι θα γίνουν συζητήσεις αναφορικά με την επόμενη μέρα της ομάδας, καθώς είναι αναγκαίο να ξεκαθαρίσουν ορισμένα πράγματα.

Είναι επίσης βέβαιο ότι στο μυαλό του προέδρου της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, αρκετό καιρό τώρα, βρίσκεται η αποχώρησή του από την προεδρία, νιώθοντας δυσαρεστημένος από τις έντονες αποδοκιμασίες - εις βάρος του - που πλέον ακούγονται σε κάθε εντός έδρας παιχνίδι της ομάδας. Αυτά φέρεται να είπε χθες στους συνεργάτες του και μένει να φανεί αν θα επιμείνει στις σημερινές συζητήσεις.

Την ίδια ώρα, η Ρόμα φέρεται να κατέθεσε πρόταση στον ΠΑΟΚ για την απόκτηση του νεαρού Πόποβιτς. Ο τελευταίος είχε ενθουσιάσει τους σκάουτερ της ιταλικής ομάδας σε τουρνουά ποδοσφαίρου που πρόσφατα έγινε στην Ιταλία. Η πληροφορία ότι οι Ρωμαίοι προσφέρουν το ποσό των 300.000 ευρώ για τον νεαρό ποδοσφαιριστή δεν έχει επιβεβαιωθεί από επίσημα χείλη.

Keywords
Τυχαία Θέματα