Σίλβα: "Απολαμβάνω τη ζωή στη Σίτι"

Στην καλύτερη φάση της καριέρας του και της ζωής του εν γένει βρίσκεται ο Ισπανός ποδοσφαιριστής και νιώθει πως έχει βρει αυτό που αναζητούσε στη Μάντσεστερ Σίτι.

Η προσθήκη του σκοραρίσματος στην ευρεία γκάμα ικανοτήτων του σε συνδυασμό με την εξαιρετική του ικανότητα στο σκοράρισμα έχουν οδηγήσει τα βρετανικά μέσα να τον αποθεώσουν. Κι η αλήθεια είναι πως έχει απλοποιήσει το παιχνίδι της Σίτι και το ανέβασε ένα επίπεδο.

"Βρίσκομαι στην καλύτερη μου φόρμα. Είμαι ο ίδιος ποδοσφαιριστής με πέρυσι αλλά κι ένα χρόνο πιο ώριμος. Γνωρίζω καλύτερα τον

τρόπο παιχνιδιού της ομάδας και έχω υιοθετήσει όλες τις συνήθειες των κατοίκων της περιοχής. Τα αγγλικά μου γίνονται όλο και καλύτερα και μπορώ πλέον να συνεννοούμαι καλύτερα με τους συμπαίκτες μου. Αυτό ήταν κάτι που με ανησυχούσε αρκετά τις πρώτες μέρες μου εδώ".

Ο Ισπανός προσέθεσε πως ο προπονητής του, Ρομπέρτο Μαντσίνι, του ζήτησε να γίνει ακόμη καλύτερος ώστε να πάρει η ομάδα το φετινό πρωτάθλημα. Ο τίτλος έχει γίνει εμμονή στους " Πολίτες" και ειδικά μετά το 6-1 επί της μισητής αντιπάλου Γιουνάιτεντ μοιάζει πιο εφικτό από ποτέ.

" Οι πέντε πόντοι της διαφοράς ήταν "χτύπημα" στο ηθικό τους και τους δυσκολεύει το έργο. Η νίκη μας τους έδειξε ποιος είναι ο πραγματικός αντίπαλος τους στην Αγγλία και πως μπορούμε να γίνουμε πρωταθλητές. Το καλοκαίρι ο κόουτς υποσχέθηκε ένα επιθετικό σχήμα και νομίζω πως το πράττει, γεγονός που διευκολύνει το παιχνίδι μας".

Keywords
Τυχαία Θέματα