Σκληρό πόκερ με Λεονάρντο, Καράμπελα

Διαπραγματεύσεις για την απόσυρση των προσφυγών με τους Λεονάρντο και Νίκο Καράμπελα κάνουν οι άνθρωποι της ΑΕΚ, που κατέθεσαν προτάσεις διακανονισμού στους δύο παίκτες και περιμένουν την απάντησή τους. Αισιοδοξία για τον βραζιλιάνο, εμπόδια στην περίπτωση του έλληνα αμυντικού, που φαίνεται αμετάπειστος.

Ο Λεονάρντο κατέθεσε προσφυγή το μεσημέρι της Δευτέρας(23/1) και αργότερα είχε συνάντηση με τον Σταύρο Αδαμίδη στα Σπάτα. Πρόθεση του ήταν να πάρει την

ελευθέρας του και να συνεχίσει σε άλλη ομάδα την καριέρα του, αφού όπως έχει πει και ο ίδιος δεν αντέχει την κατάσταση στην ΑΕΚ.

Ο Ολυμπιακός φαινόταν ως ο πιθανότερος προορισμός του του βραζιλιάνου μεσοεπιθετικού αλλά τα δεδομένα άλλαξαν στο ραντεβού με τον πρόεδρο της Ένωσης. Η ΠΑΕ πρότεινε διακανονισμό στον Λεονάρντο και στην ΠΑΕ υπάρχει αισιοδοξία πως τελικά θα παραμείνει στην ΑΕΚ.

Η συνάντηση του Λεονάρντο με την διοίκηση είναι σε εξέλιξη και από την από την ΠΑΕ διαρρέεται πως ο ποδοσφαιριστής είναι θετικός στην πρόταση που του έχει γίνει και θα αποσύρει την προσφυγή.

Την ίδια ώρα ο Νίκος Καράμπελας κατέθεσε προσφυγή για 433.000 ευρώ αφού μετά την πρωινή συνάντηση με τον Αδαμίδη δεν βρέθηκε λύση. Ο παίκτης ζήτησε την ελευθέρας με τον πρόεδρο της Ένωσης να του ζητάει προτάσεις ώστε να τον αφήσει να φύγει.

Η διαφωνία είχε ως αποτέλεσμα την προσφυγή του παίκτη και όλα δείχνουν πως οι δύο πλευρές θα τα... ξαναπούν στα δικαστήρια, αν δεν αλλάξει κάτι. Σε περίπτωση που η ΑΕΚ δώσει στον Καράμπελα την ελευθέρας του τότε ο παίκτης θα αποσύρει την προσφυγή.

Keywords
Τυχαία Θέματα