Σμιθ και Καλαϊτζής για το ντέρμπι!

Το ματς Κολοσσός - Παναθηναϊκός ξεχωρίζει στη 13η αγωνιστική της Α1, καθώς οι ροδίτες βρίσκονται στην κορυφή της βαθμολογίας, μαζί με τους πράσινους και τον Ολυμπιακό.

Ο Γιώργος Καλαϊτζής που έπαιζε στον Παναθηναϊκό και τώρα βρίσκεται στον Κολοσσό, αλλά και ο Στίβεν Σμιθ, που ακολούθησε αντίθετη πορεία, μίλησαν για τη σημαντική αυτή αναμέτρηση.

Ο αμερικανός φόργουορντ

του Παναθηναϊκού, που αγωνίστηκε στον Κολοσσό την περίοδο 2008-09, μίλησε στην εφημερίδα "Ελεύθερος Τύπος" για τον αγώνα, αλλά και τα συναισθήματά του:

"Είναι δύσκολο παιχνίδι και πρέπει να προσέξουμε. Η Ρόδος είναι πολύ δύσκολη έδρα. Ο κόσμος γεμίζει το γήπεδο και η ομάδα έχει περηφάνια. Αγαπώ τη Ρόδο και αναπολώ τις μέρες που έζησα εκεί. Πέρασα πολύ καλά, όλοι μου φέρθηκαν άψογα και χαίρομαι που θα δω ξανά παλιούς φίλους", τόνισε ο άσος του Παναθηναϊκού.

Από τη μεριά του ο έμπειρος έλληνας γκαρντ, Γιώργος Καλαϊτζής, που έπαιζε στον Παναθηναϊκό από το 1997 μέχρι το 2006, δήλωσε: "Είναι ένα εύκολο ματς για τον Κολοσσό. Στα παιχνίδια με Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό ξέρουμε εκ των προτέρων ότι πιθανότερο είναι να χάσουμε, οπότε παίζουμε χωρίς φόβο και ό,τι βγει. Βέβαια χάρη στην έως τώρα πορεία μας πιστεύουμε περισσότερο στις δυνατότητες της ομάδας και η ψυχολογία μας έχει βελτιωθεί. Όμως κακά τα ψέματα, δεν μπορούμε να συγκριθούμε με ομάδες όπως ο Παναθηναϊκός. Δεν θα έρθουν στη Ρόδο για βόλτα. Ειδικά μετά την ήττα τους στην Καβάλα αντιμετωπίζουν με μεγάλη σοβαρότητα όλα τα παιχνίδια τους. Είναι καλύτεροι και το δείχνουν".

Keywords
Τυχαία Θέματα