Σπανός: Δεν θα τα καταφέρουν ομάδες

Απαισιόδοξος για το μέλλον του ελληνικού ποδοσφαίρου εμφανίστηκε με δηλώσεις του ο πρόεδρος του Ατρόμητου, Γιώργος Σπανός.

"Ο συνεταιρισμός είναι σε διαπραγμάτευση με τον ΟΠΑΠ για τα χρήματα που θα πάρει για την ονομασία του πρωταθλήματος. Δεν έχουμε καταλήξει σε ποσό, αλλά θα είναι μειωμένο σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια", είπε στον Sentra FM 103,3 και πρόσθεσε:

"Η μείωση που μας έχει προταθεί είναι πολύ μεγάλη. Είναι μια συνισταμένη

πραγμάτων και το επαγγελματικό ποδόσφαιρο θα περάσει μέρες κρίσης".

Για το αν θα αντιμετωπίσουν προβλήματα οι ομάδες, σχολίασε: "Πιστεύω πως ομάδες που έχουν συσσωρευμένα προβλήματα από άλλες χρήσεις, δε θα τα καταφέρουνε. Πολύ φοβάμαι πως ως το τέλος το επαγγελματικό ποδόσφαιρο αν δεν βοηθηθεί με κάποιο τρόπο και δεν παρθούν αποφάσεις, τότε λυπάμαι που το λέω αλλά υπάρχουν ομάδες που δε θα αντέξουν".

Τέλος, για το αν πιστεύει πως δε θα μπορούν οι ομάδες να αδειοδοτηθούν, τόνισε: "Αν ισχύσουν οι προϋποθέσεις της UEFA και δεν υπάρξουν ελαστικές κρίσεις από τα αρμόδια όργανα, τότε ελάχιστες θα είναι οι ομάδες που θα πάρουν άδεια. Θα μπορούσα να πω πως θα είναι μετρημένες στα δάχτυλα αυτές οι ομάδες".

Keywords
Τυχαία Θέματα