Στη διάθεση του Δώνη τέθηκαν οι Ολιβέιρα, Τάτος και Καραγκούνης. Αντίθετα, Σκόνδρας και Σαρμιέντο είναι τιμωρημένοι και δεν παίζουν με Πανθρακικό

Ο Ατρόμητος εξασφάλισε την παραμονή του στην κατηγορία και οι περιστεριώτες προετοιμάζονται χωρίς κανένα άγχος για την τελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος, με αντίπαλο εντός έδρας τον Πανθρακικό.

Στην αναμέτρηση αυτή επιστρέφουν οι Ολιβέιρα, Τάτος, που εξέτισαν την ποινή τους, αλλά και ο Καραγκούνης, που είναι πλέον ετοιμοπόλεμος, και ο Γιώργος Δώνης θα έχει τρεις επιπλέον λύσεις στη διάθεσή του.

Αντίθετα, θα απουσιάσουν οι Σκόνδρας και Σαρμιέντο, που έχουν δηλωθεί να εκτίσουν την ποινή τους στο τελευταίο ματς της σεζόν. Η προετοιμασία για την αναμέτρηση με τους ακρίτες

θα ξεκινήσει την Τετάρτη (14/4).

* Την Πέμπτη ολοκληρώνεται για φέτος το πρόγραμμα επίσκεψης των παικτών στα σχολεία. Αυτή τη φορά αντιπροσωπεία των ποδοσφαιριστών του Ατρόμητου θα βρεθεί στο Ειδικό Σχολείο Ιλίου, σε μία επίσκεψη με διαφορετικό χαρακτήρα για να έρθουν τα μέλη της ομάδας σε επαφή με παιδιά που αξίζουν την αγάπη μας και τη συμπαράστασή μας.

Keywords
Τυχαία Θέματα