Στη Λευκάδα το All Star Game βόλεϊ Γυναικών

Στη Λευκάδα θα διεξαχθεί το 4ο All Star Game Γυναικών του βόλεϊ.

Η ΕΣΠΕΔΕ (Ένωση Σωματείων Πετοσφαίρισης Δυτικής Αττικής) αποφάσισε να συνδιοργανώσει με τον δήμο Λευκάδας και την εταιρία marketing IFRAME, το Β«All Star DayΒ» Γυναικών στις 18 και 19 Φεβρουαρίου.

Πρόκειται για μια γιορτή του αθλητισμού, του γυναικείου αθλητισμού και κατ’ επέκταση του αθλήματος της Πετοσφαίρισης, όπου οι καλύτερες Ελληνίδες παίκτριες θα αναμετρηθούν με τις καλύτερες ξένες

του Ελληνικού Πρωταθλήματος. Πρέπει να τονιστεί, ότι είναι ένας αγώνας που έχει ως στόχο όχι αποκλειστικά την νίκη αλλά την προσφορά θεάματος υψηλής τεχνικής.

Η πρώτη διοργάνωση του Β«All Star GameΒ» Γυναικών, πήρε Β«σάρκα και οστάΒ» στις 21 Φεβρουαρίου 2009 στο Γέρακα Αττικής, με τις Ελληνίδες αθλήτριες να κερδίζουν τις ξένες με σετ 2-1 (25-14, 21-25, 15-13).

Φέτος, το Β«All Star DayΒ» Γυναικών θα πραγματοποιηθεί για πρώτη φορά εκτός Αττικής και οι φίλαθλοι της Δυτικής Ελλάδος θα έχουν την ευκαιρία να θαυμάσουν από κοντά τις κορυφαίες αθλήτριες ελληνίδες και ξένες που αγωνίζονται στο πρωτάθλημα της Α1 Γυναικών και που δύσκολα τους δίνεται η δυνατότητα υπό άλλες συνθήκες να τις παρακολουθήσουν. Επειδή όμως το κοινό είναι μεγάλο, το Δ.Σ. της ΕΟΠΕ ενέκρινε τη συμφωνία με την OTE TV για την τηλεοπτική κάλυψη του Β«All Star DayΒ» Γυναικών.

Για όσους δώσουν το Β«παρώνΒ», θα παρακολουθήσουν μια εκδήλωση με πολλές εκπλήξεις, ωραία ατμόσφαιρα με καλλιτεχνικές εκδηλώσεις, διαγωνισμούς και παιχνίδια για τα μικρά παιδιά. Επίσης, θα παρευρεθούν πολλά γνωστά ονόματα όπως η αντιδήμαρχος Σκιαδά Ζωή καθώς και η παρουσιάστρια του Β«Πάμε πακέτοΒ» Βίκυ Χατζηβασιλείου, η οποία είναι γνωστό ότι λατρεύει το συγκεκριμένο άθλημα.

Οι προπονητές που θα συνοδεύσουν τις αθλήτριες στην Λευκάδα και που έκαναν την επιλογή, είναι οι Τάκης Φλώρος, Απόστολος Οικονόμου για τον πάγκο των Ελληνίδων, ενώ οι Ζόραν Κόβαζιτς και Σίλβια Ιβάνοβα διάλεξαν τις αντίστοιχες 14 ξένες του All Star.

Ονόματα Ελληνίδων Αθλητριών All Star Day 2012:

1. Χριστοδούλου Στυλιανή / ΟΣΦΠ
2. Τζουμάκα Ευγενία / ΒΡΙΛΗΣΣΙΑ
3. Μυλωνά Ξανθή / ΠΑΟ
4. Χατζηνικολάου Μαρία / ΠΑΟ
5. Κωνσταντίνου Μανωλίνα / ΠΑΟ
6. Καραγκούνη Παναγιώτα / ΗΡΑΚΛΗΣ ΚΗΦΙΣΙΑΣ
7. Ισαμπέλ Ιβάνοβα / ΗΡΑΚΛΗΣ ΚΗΦΙΣΙΑΣ
8. Λαμπρούση Γεωργία / ΗΡΑΚΛΗΣ ΚΗΦΙΣΙΑΣ
9. Πάππα Μαρία / ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ
10. Τζανακάκη Γεωργία / ΑΕΚ
11. Εμμανουηλίδου Αγγελική Μελίνα / ΑΡΤΕΜΙΣ
12. Κιόση Ελένη / ΑΝΑΤΟΛΙΑ
13. Λαδένη Αφροδίτη / ΗΡΑΚΛΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
14. Μερτέκη Ευαγγελία / ΜΑΚΕΔΟΝΕΣ ΑΞΙΟΥ

Ονόματα Ξένων Αθλητριών All Star Day 2012
1. Μποροβίντσεκ Σόνια / AEK
2. Κις Κάταλιν / AEK
3. Ντόγκανιτς Μπογιάνα / AEK
4. Φερέιρα Ντιάνα / ΠΑΟ
5. Γιουράνι Περέα Ρομάνα / ΠΑΟ
6. Νιέβα Μάρτα / ΠΑΟ
7. Τένεβα Ραντόσβετα / ΟΣΦΠ
8. Σίμανιτς Μπιλιάνα / ΟΣΦΠ
9. Νοσέκοβα Μαρτίνα / ΟΣΦΠ
10. Λέτο Μπιόλο Σίντια / ΗΡΑΚΛΗΣ ΚΗΦΙΣΙΑΣ
11. Mιγιάτοβιτς Γέλενα / ΑΝΑΤΟΛΙΑ
12. Π

Keywords
Τυχαία Θέματα