Στην Ισπανία λόγω ΠΑΟΚ η Ρούμπιν

Ειδικό πρόγραμμα θα ακολουθήσει η Ρουμπίν Καζάν ενόψει του αγώνα με τον ΠΑΟΚ για την τελευταία αγωνιστική των ομίλων στο Europa League. Οι ρώσοι μετά το ματς με τους Σάμροκ Ρόβερς θα βρεθούν στην Ισπανία ούτως ώστε να προετοιμαστούν για τον αγώνα με τον Δικέφαλου, που θα κρίνει και την πρόκριση στην επόμενη φάση.

Ο προπονητής της ρωσικής ομάδας Κουρμπάν Μπερντίεφ σε δηλώσεις του επισήμανε πως θα υπάρξει...

προετοιμασία της ομάδας του για το παιχνίδι με τους "ασπρόμαυρους", με τον ίδιο να τονίζει πως η ομάδα του την δεδομένη χρονική κατάσταση βρίσκεται σε καλή κατάσταση.

"Είμαστε σε σωστό δρόμο. Είμαστε ικανοποιημένοι με τον τρόπο που παίζουμε. Απλά χρειάζεται περισσότερη σταθερότητα. Και οι παίκτες μου θέλουν να πάρουν τα αποτελέσματα που όλοι θέλουμε", είπε μεταξύ άλλων ο τεχνικός των Ρώσων και αναφέρθηκε στο ματς με τους Σάμροκ Ρόβερς. "Είναι λάθος όσοι νομίζουν πως το παιχνίδι με τους Σάμροκ θα είναι εύκολο. Είναι δύσκολο παιχνίδι".

Για την προετοιμασία για τον αγώνα με τον ΠΑΟΚ ανέφερε: "Θα πάρουμε στην Ισπανία όλους τους παίκτες. Ακόμη και αυτούς που δεν παίζουν. Αυτό γιατί και αυτοί βοηθούν τους υπόλοιπους παίκτες. Υπάρχει διάθεση για σοβαρή δουλειά".

Keywords
Τυχαία Θέματα