"Στροφή στον Πανιώνιο", λένε στον Ολυμπιακό

Μετά το ρεπό της Πέμπτης (20/10), που είχε παραχωρήσει ο Ερνέστο Βαλβέρδε, οι ερυθρόλευκοι συγκεντρώθηκαν το πρωί της Παρασκευής (21/10) στου Ρέντη ξεκινώντας την προετοιμασία τους για το ματς με τον Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη. Εχασε και τους τραπέζωσε ο Μάρκο Πάντελιτς.

Αποθεραπεία για όσους αγωνίστηκαν κόντρα στην Μπορούσια περιείχε το πρόγραμμα με αποτέλεσμα ο Βαλβέρδε

να μην προχωρήσει σε θέματα τακτικής για να κάνει τις πρώτες του δοκιμές ενόψει της Κυριακάτικης (23/10) αναμέτρησης.

Αυτό αναμένεται να γίνει το Σάββατο (22/10), με τον βάσκο πάντως να φαίνεται διατεθειμένος να δώσει χρόνο συμμετοχής σε νεοφερμένους παίκτες, όπως ο Βιθέντε Μόνχε, ενώ θα πρέπει να θεωρείται βέβαια πως θα επαναφέρει στην 11άδα τον Γιάννη Μανιάτη.

Το σίγουρο είναι πως στη διάθεσή του δεν θα έχει κανέναν από τους τραυματίες, αφού και οι Τοροσίδης, Φέισα, που βρίσκονται στο στάδιο αποθεραπείας δεν είναι έτοιμοι και σήμερα συνέχισαν τα ατομικά τους προγράμματα.

Ο Γέστε έκανε πάλι ελαφρύ τρέξιμο στο γήπεδο, ενώ ο Φουστέρ παραμένει ακόμα σπίτι του καθώς δεν έχει ξεπεράσει τις ενοχλήσεις στα πλευρά. Από την επόμενη εβδομάδα αναμένεται να πάει στου Ρέντη για να ξεκινήσει το πρόγραμμά του.

Τους... τραπέζωσε ο Πάντελιτς
Τους νικητές από ένα χαμένο στοίχημα σε οικογενειακό δίτερμα, κέρασε το μεσημέρι της Παρασκευής (21/10) ο Μάρκο Πάντελιτς μετά την πρωινή προπόνηση. Ο σέρβος είχε χάσει ένα στοίχημα από τον Γιάννη Μανιάτη και έτσι έκανε το τραπέζι σε 9 συμπαίκτες του.

Εκτός από τους πρωταγωνιστές του στοιχήματος, Πάντελιτς και Μανιάτη, παρόντες ήταν οι Ζαραδούκας και Μόνχε, οι οποίοι έφτασαν πρώτοι από όλους, καθώς επίσης και οι Τοροσίδης, Παπαδόπουλος, Φετφατζίδης, Ποτουρίδης, Δασκαλάκης και Παπάζογλου.

Keywords
Τυχαία Θέματα