Συμφωνία για άρση του λοκ-άουτ!

Σε συμφωνία για τη λήξη του λοκ-άουτ και την έναρξη του ΝΒΑ ήρθαν ιδιοκτήτες και ένωση παικτών!

Επειτα από συνάντηση που διήρκεσε 15 ώρες και ολοκληρώθηκε τα ξημερώματα του Σαββάτου (26/11), οι δύο πλευρές βρήκαν τη χρυσή τομή.

"Εχουμε φτάσει σε μία προσωρινή κατανόηση η οποία υπόκειται σε διάφορες εγκρίσεις και περίπλοκους μηχανισμούς αλλά είμαστε αισιόδοξοι ότι όλα θα ξεπεραστούν και ότι στις 25/12 θα ξεκινήσει η σεζόν", δήλωσε σχετικά ο κομισάριος του ΝΒΑ,

Ντέιβιντ Στερν.

Απομένει πλέον η έγκριση από τις γενικές συνελεύσεις των δύο ενώσεων, ιδιοκτητών και παικτών, για να αρχίσει η σεζόν πριν τα Χριστούγεννα.

Σύμφωνα με τον προγραμματισμό, τα καμπ των ομάδων θα ανοίξουν στις 9 Δεκεμβρίου και η κανονική περίοδος θα περιλαμβάνει 66 αγώνες για κάθε ομάδα.

Επειτα από αυτή την εξέλιξη, ναυαγεί -λογικά- για τον Ολυμπιακό η περίπτωση απόκτησης του Τζορτζ Χιλ, ενώ ετοιμάζουν τις βαλίτσες τους για το ΝΒΑ οι παίκτες που έχουν συμβόλαιο με ομάδες της Ευρώπης.

Ανάμεσά τους οι Ντερόν Ουίλιαμς, Λαμάρ Όντομ, Ταϊρίκ Έβανς, Ερσάν Ιλιάσοβα, Τιάγκο Σπλίτερ, Γκόραν Ντράγκιτς, Τάι Λόσον, Ρούντι Φερνάντεθ, Σερζ Ιμπάκα, Τιμοφέι Μοζγκόφ, Μεχμέτ Οκούρ κ.ά.

Keywords
Τυχαία Θέματα