Συμφωνία με Νιμανί ο ΠΑΟΚ

Ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ πρέπει να λογίζεται ο Φρεντερίκ Νιμανί, καθώς την Δευτέρα (30/1) επήλθε συμφωνία της διοίκησης με τον ποδοσφαιριστή. Μάλιστα, το deal είναι ιδιαίτερα επικερδές για τον Δικέφαλο, καθώς η Μονακό θα καλύψει το μεγαλύτερο ποσό του συμβολαίου του μέχρι το καλοκαίρι με τους Θεσσαλονικείς να καταβάλουν μόνο... 30.000 ευρώ!

Ο

Φρεντερίκ Νιμανί συμφώνησε με τον ΠΑΟΚ και θα ανακοινωθεί την Τρίτη (31/1) από την ασπρόμαυρη ΠΑΕ. Ο Δικέφαλος μέσω του μάνατζερ του ποδοσφαιριστή ήρθε σε συμφωνία με τη Μονακό, η οποία θα καλύψει το μεγαλύτερο ποσοστό του συμβολαίου του Νιμανί μέχρι το καλοκαίρι και η ΠΑΕ με τη σειρά της θα πρέπει να καταβάλει το ποσό των 30 χιλιάδων ευρώ.

Το καλοκαίρι αν ο παίκτης ικανοποιήσει θα υπογράψει κανονικό συμβόλαιο, το οποίο θα κινείται κοντά σε αυτό που είχε ο παίκτης στη Μονακό, δηλαδή από 150 μέχρι 170 χιλιάδες ευρώ.

Πάντως ο Νιμανί χρειάζεται λίγο χρόνο για να φτάσει στο επιθυμητό επίπεδο και να υπολογίζεται από τον Λάσλο Μπόλονι. Σίγουρα πάντως δεν θα είναι έτοιμος για τον αγώνα της Κυριακής με αντίπαλο τον Ολυμπιακό στην Τούμπα.

Keywords
Τυχαία Θέματα