Συζητήσεις για Μπερμπάτοφ με Λεβερκούζεν

Σε προχωρημένες συνομιλίες με την Μπάγερ Λεβερκούζεν βρίσκεται η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για την μετακίνηση του Ντίμιταρ Μπερμπάτοφ στην πρώην του ομάδα.

Οι συζητήσεις αυτές, σύμφωνα με τους εκπρόσωπους του επιθετικού της Μάντσεστερ, δεν είναι απλά φήμες και σύντομα αναμένονται εξελίξεις. Ο Μπερμπάτοφ βρίσκεται στο "ψυγείο" την φετινή σεζόν, καθώς σε μόλις δύο παιχνίδια έχει ξεκινήσει ως βασικός ωστόσο κατάφερε να πετύχει χατ-τρικ στον αγώνα απέναντι στην Γουίγκαν μία ημέρα μετά την γιορτή των Χριστουγέννων την λεγόμενη

Βοxing Day.

To συμβόλαιο του λήγει το ερχόμενο καλοκαίρι και αν η Μάντσεστερ δεν θελήσει να του το ανανεώσει τότε από τις αρχές Ιανουαρίου θα ξεκινήσουν οι συζητήσεις με τις ομάδες που ενδιαφέρονται για τον Βούλγαρο.

"Μέχρι τότε η Μάντσεστερ θα έχει την επιλογή αλλά αν δεν συμβεί κάτι τέτοιο τότε ο Μπερμπάτοφ θα μπορεί να διαπραγματευτεί την μεταγραφή του. Η Λεβερκούζεν δεν έχει ξεχάσει τον Μπερμπάτοφ και τον αισθάνεται σαν δικό του παίκτη. Δεν υπάρχει κάτι δεδομένο μέχρι στιγμής. Οι επαφές με την Μάντσεστερ είναι σε φιλικό επίπεδο", Βόλφανγκ Χολζχάουσερ.

Keywords
Τυχαία Θέματα