Συζήτηση Δαμιανίδη-παικτών

Εκτακτη συνάντηση έγινε το βράδυ της Κυριακής (22/1) στην ΚΑΕ Αρης, καθώς ο πρόεδρος της ΚΑΕ, Γιάννης Δαμιανίδης, κάλεσε όλους τους καλαθοσφαιριστές στα γραφεία. Δύο ήταν τα βασικά αντικείμενα συζήτησης. Το οικονομικό κυριάρχησε, ενώ εν μέρει θίχτηκε και το περιεχόμενο των δηλώσεων που έκανε ο Βαγγέλης Αλεξανδρής το μεσημέρι της Κυριακής (22/01), χωρίς όμως να κληθεί στα γραφεία και ο έμπειρος προπονητής.

Για μια ακόμη φορά υπήρξε συζήτηση

γύρω από τα οικονομικά. Διότι, οι ξένοι παίκτες έχουν να λαμβάνουν χρήματα και δεν αποκλείεται σύντομα να αποκτήσουν το νόμιμο δικαίωμα αποχώρησης από την ομάδα, γιατί οι Ελληνες παίκτες έχουν πληρωθεί έναντι του ενός μισθού, γιατί το stuff του αγωνιστικού τμήματος παραμένει αρκετό καιρό απλήρωτο και γιατί (γενικότερα) οι συνθήκες δεν είναι αυτές που θα έπρεπε.

Σχετικά με το οικονομικό, ο Γιάννης Δαμιανίδης ενημέρωσε τους παίκτες ότι μέσα στην εβδομάδα αναμένονται χρήματα τόσο από τη τηλεοπτική σύμβαση όσο και από τον ΟΠΑΠ προκειμένου να καταβάλλει μέρος των οφειλόμενων στους παίκτες.

Πάντως, οι δηλώσεις του Βαγγέλη Αλεξανδρή το μεσημέρι της Κυριακής (σ. σ. μεταξύ άλλων υποστήριξε ότι Β«με τον πρόεδρο μιλάμε μια φορά τον μήναΒ»), σε συνδυασμό με το γεγονός ότι ο Δαμιανίδης κάλεσε τους παίκτες και όχι τον προπονητή (. που έκανε τις δηλώσεις) προφανώς και σημαίνουν κάτι αναφορικά με το επίπεδο συνεργασίας μεταξύ των δύο ανδρών. Εξελίξεις δεν αναμένονται άμεσα. Αύριο (23/01) το πρωί η αποστολή θα αναχωρήσει για την Ουκρανία όπου την Τρίτη (24/01) θα αντιμετωπίσει τη Ντόνετσκ. Μετά την επιστροφή της αποστολής στη Θεσσαλονίκη, θα γίνει συνάντηση μεταξύ Δαμιανίδη-Αλεξανδρή.

Keywords
Τυχαία Θέματα