"Τελικός" με Ατρόμητο, μέσω προβλημάτων για τον Αρη. Πλησιάζει ο Κόκε

Ο Αρης έχει αγώνα αύριο (12/01). Και μάλιστα... τελικό, διότι είναι απαραίτητο να κερδίσει το Περιστέρι τον Ατρόμητο, ώστε να εξασφαλίσει θέση στους «8» του Κυπέλλου Ελλάδος. Σαφέστατα όμως, οι συνθήκες στην ομάδα δεν είναι καλές. Η αποχώρηση του Ντάνιελ Τσέζαρεκ, προφανώς λόγω των οφειλών απέναντί του, κάτι δείχνει. Και ο Αρης καλείται πλέον να διαχειριστεί το αδιαμφισβήτητο

οικονομικό πρόβλημα, που φαίνεται ότι έχει μεταφερθεί στο αγωνιστικό.

Τα οικονομικά θα απασχολήσουν τους επιτελείς της ΠΑΕ μετά τον αγώνα με τον Ατρόμητο. Δεν κρύβουν ότι περιμένουν τη νομοθετική ρύθμιση που αφορά τις ανώνυμες εταιρίες που έχουν χρέη προς το Δημόσιο και το οποίο προβλέπει την επιμήκυνση του χρονικού διαστήματος για την καταβολή των δόσεων προς το Δημόσιο.

Στην πρόσφατη συνέντευξη Τύπου παραδέχθηκαν και ανέδειξαν το οικονομικό πρόβλημα και επί της ουσίας, εφόσον γίνει αποδεκτό το αίτημα για την αύξηση των δόσεων στις 120, τότε (όπως είπαν) θα μπορέσουν να διαθέσουν μεγαλύτερο ποσό για την πληρωμή των παικτών, διότι στη παρούσα φάση ένα σημαντικό κομμάτι των εσόδων πηγαίνει στην Εφορία και σε χρέη που κληρονόμησε η υπάρχουσα διοίκηση.

Σε ότι αφορά τον Τσέζαρεκ, είναι προφανές ότι είναι οικονομικές οι αιτίες της αποχώρησης. Και ουδείς μπορεί να κατηγορήσει τον κάθε εργαζόμενο που αντιδρά και ζητά να αποχωρήσει, όταν συμπληρώνει (αρκετούς μήνες) απλήρωτος. Το timing όμως, δείχνει πολλά. Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Τσέζαρεκ ήθελε να κινηθεί δικαστικά, τελικώς όμως πείστηκε από τον πρόεδρο της ΠΑΕ, Θανάση Αθανασιάδη, να μην ακολουθήσει αυτή τη νόμιμη οδό με την προϋπόθεση της άμεσης καταβολής των οφειλόμενων.

Το ότι ο Τσέζαρεκ αποφάσισε να αποχωρήσει από τον Αρη, ένα 24ώρο πριν από τον τελικό με τον Ατρόμητο, επίσης σημαίνει κάτι. Καταδεικνύει ότι δεν άντεχε άλλο, όπως επίσης και ότι δεν είχε καλλιεργηθεί μέσα του το συναίσθημα για την ομάδα στην οποία αγωνίστηκε τον τελευταίο 1

Keywords
Τυχαία Θέματα