Τετ α τετ Κωστένογλου-Γκέντσογλου

Συζήτηση σχετικά με το "γυάλισμα των παπουτσιών" είχε την Τετάρτη (26/10) ο Νίκος Κωστένογλου με τον Σάββα Γκέντσοβλου, που γνωστοποίησε την αντίθεσή του για την απόφαση του προπονητή του. Ξεκαθαρίστηκε το ζήτημα, "κανένα πρόβλημα στις σχέσεις τους", διαρρέει από την ΠΑΕ.

Πολύ κακό για το τίποτα προκάλεσε το μέτρο του Κωστένογλου, που ζήτησε από τους νεαρούς παίκτες της ΑΕΚ να καθαρίζουν τα παπούτσια των παλαιότερων. Ο Γκέντσογλου, και όχι μόνο, δυσαρεστήθηκε με την απόφαση αυτή και μάλιστα δημοσιοποίησε στην αντίθεσή του μέσω

του facebook.

Για να προλάβει τα χειρότερα, ο Κωστένογλου κάλεσε το νεαρό παίκτη στο γραφείο του και του εξήγησε πως η απόφαση αυτή έχει "παιδαγωγικό χαρακτήρα" και δεν θέλει να μειώσει την προσωπικότητα του ίδιου και των άλλων νεαρών της ΑΕΚ.

Του τόνισε ότι γίνεται σε αρκετές ομάδες αυτό και ότι σκοπός είναι να υπάρχει σεβασμός και ιεραρχία στα αποδυτήρια ανάμεσα σε μικρούς και μεγάλους, δίχως όμως αγωνιστικούς διαχωρισμούς.

Ο Κωστένογλου μάλιστα επεσήμανε στον Γκέντσοβλου πως τον εμπιστεύεται και έχει μεγάλες απαιτήσεις από αυτόν και γι' αυτό θα πρέπει να δουλέψει πιο σκληρά ώστε να εκμεταλλευτεί το ταλέντο του.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες τα λόγια του Κωστένογλου κάλυψαν τον Γκέντσογλου, ο οποίος έδειξε μετανιωμένος για την δυσαρέσκεια του, λέγοντας στον προπονητή του ότι δεν έχει κανένα πρόβλημα μαζί του, μετά την συζήτηση τους.

Keywords
Τυχαία Θέματα