"Θέλει δανεικό τον Κούστσακ ο Ολυμπιακό"

Η απόκτηση τερματοφύλακα για τον Ολυμπιακό αποτελεί προτεραιότητα και στον Αγγλικό Τύπο υποστηρίζουν πως οι ερυθρόλευκοι θα προσφέρουν διέξοδο στον Τόμας Κούστσακ, ο οποίος θέλει να αποχωρήσει από το Ολντ Τράφορντ.

Οι Κάρλος Καμενί και Τόμας Κούστσακ είναι τα δύο ονόματα από το εξωτερικό, που βρίσκονται σε περίοπτη θέση στην ερυθρόλευκη λίστα για τον αντικαταστάτη του Φράνκο Κοστάντσο, με τον οποίο συνεχίζονται οι συζητήσεις για τη λύση

της συνεργασίας τους.

Σύμφωνα μάλιστα με όσα διαρρέουν από την πλατεία Αλεξάνδρας, κίνηση για την απόκτηση τερματοφύλακα θα γίνει ακόμα και να μην βρεθεί η χρυσή τομή με τον αργεντινό, που αποτελεί ξένο σώμα για τον Ολυμπιακό.

Σύμφωνα με τον αγγλικό Τύπο η ομάδα του Πειραιά είναι διατεθειμένη να ζητήσει από την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ως δανεικό τον Τόμας Κούστσακ. Οπως χαρακτηριστικά αναφέρει το "talksport.co.uk" ο πολωνός θέλει απεγνωσμένα να φύγει από τη Μάντσεστερ και είναι θετικός στην προοπτική του Ολυμπιακού.

Ο 29χρονος δεν έχει αγωνιστεί ούτε σε ένα παιχνίδι φέτος και το μέλλον του στην ομάδα του Σερ Αλεξ Φέργκιουσον είναι κάτι παραπάνω από δυσοίωνο. Εχει μάλιστα βρεθεί στη θέση Νο 4 των τερματοφυλάκων της Μάντσεστερ, αφού μπροστά του έχει τους Ντε Χέα, Λίντεγκααρντ, και Μπεν ’μος.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, ο Ολυμπιακός θα ζητήσει τον Κούστσακ δανεικό ώστε να έχει τη δυνατότητα να τον τσεκάρει και το καλοκαίρι να αποφασίσει αν θα κινηθεί για την απόκτηση των δικαιωμάτων του.

Keywords
Τυχαία Θέματα