"Θέλει Νικουλάε ο Μπόλονι για Γενάρη"

Συνέχεια στα ρουμάνικα δημοσιεύματα, που σχετίζονται με τον ΠΑΟΚ, αφού ιστοσελίδα "prosport.ro" επαναφέρει θέμα Μάριους Νικουλάε για την ομάδα του Λάσλο Μπόλονι.

Με σημερινό (27/10) ρεπορτάζ υποστηρίζει ότι ο ρουμάνος τεχνικός θέλει να φέρει τον Γενάρη στην Τούμπα τον έμπειρο φορ της Ντιναμό και πρώτο σκόρερ του ρουμανικού πρωταθλήματος με 10 γκολ.

ΠΑΟΚ

δεν θέλησε δώσει 500.00 ευρώ το περασμένο καλοκαίρι για να αποκτήσει τον πρώην επιθετικό της Καβάλας, ωστόσο τα δεδομένα είναι τώρα διαφορετικά" τονίζεται στο δημοσίευμα, χωρίς να δίνονται λεπτομέρειες για το πώς ο Νικουλάε μπορεί να μείνει ελεύθερος από την ομάδα του Βουκουρεστίου, χωρίς αυτό να έχει οικονομικό κόστος.

Επισημαίνεται ακόμη πώς ο Νικουλάε είχε συνεργαστεί με τον Μπόλονι στη Σπόρτινγκ Λιασβόνας, όταν και κατέκτησαν το νταμπλ στην Πορτογαλία και εκτιμά ότι η παρουσία του Λάζαρ στην Ελλάδα αποτελεί μία παράμετρο που μπορεί να παίξει ρόλο στο να συμφωνήσει ο 30χρονος φορ με τον ΠΑΟΚ.

Το πιο ενδιαφέρον στοιχείο του ρεπορτάζ είναι οι πληροφορίες περί συνάντησης Μπόλονι-Νικουλάε τη μέρα που ο ρουμάνος τεχνικός βρέθηκε στο Βουκουρέστι μαζί με τον Παντελή Κωνσταντινίδη.

Ο συντάκτης του κειμένου επικαλείται γι' αυτό πληροφορίες από ελληνικά μέσα ενημέρωσης (δεν τα κατονομάζει), οι οποίες επιβεβαιώθηκαν έμμεσα από τον Μπόλονι. Τέλος, τονίζεται ότι ο Νικουλάε έχει συμβόλαιο 180.000 ευρώ ετησίως με την Ντιναμό.

Keywords
Τυχαία Θέματα