Θεοδωρίδης: Ωραία εξυγίανση βλέπουμε

Την πρώτη του παρέμβαση έκανε ο νέος γενικός αρχηγός του Ολυμπιακού, Σάββας Θεοδωρίδης, ο οποίος με δηλώσεις του τόνισε πως οι διαιτητές πρέπει να σέβονται τους ερυθρόλευκους, ενώ θεωρεί πως ευνοημένος από τα σφυρίγματα είναι φέτος ο Παναθηναϊκός.

Σε συνέντευξη που έδωσε στην αθλητική

εφημερίδα "ΦΩΣ" ο Σάββας Θεοδωρίδης μίλησε αρχικά για τη μέχρι τώρα πορεία του Ολυμπιακού:

"Τώρα που μείναμε πέντε βαθμούς πίσω, θα πω τούτο: το πρωτάθλημα έχει πολύ φαϊ ακόμα. Πρέπει να νικήσουμε τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ και τι διάολο, δεν θα στραβοπατήσει κάπου ο Παναθηναϊκός; Τώρα έχει τον ’ρη στη Θεσσαλονίκη. Πρέπει όμως εμείς να βάλουμε μυαλό".

Οσο για τη διαιτησία , χρησιμοποίησε σκληρή γλώσσα: "Είναι ντροπή για τον διαιτητή Κύρκο αυτά που έκανε. Ήταν πέναλτι του Αβραάμ. Η Επιτροπή Διαιτησίας πρέπει να προστατεύσει το ποδόσφαιρο από τις καρμανιόλες. Τον κλαδεύουν τον Ολυμπιακό οι αντίπαλοι και οι διαιτητές κάνουν τα στραβά μάτια. Πολύ πονηρά τον πάει τον Παναθηναϊκό φέτος η διαιτησία. Και κερδίζει. Δεν είναι ότι δεν κερδίζει. Αλλά πάνε να τον σιγουρέψουν φαίνεται.

Ωραία εξυγίανση βλέπουμε φέτος! Ο Παναθηναϊκός να έχει πάρει τέσσερα πέναλτι και εμείς ένα! Ο Ολυμπιακός να έχει τους καλύτερους παίκτες και να τρώει κλωτσιές από τα κλαδευτήρια, αλλά οι διαιτητές να ρίχνουν σε εμάς τις κίτρινες! Νομίζουν ότι δεν βλέπουμε τι γίνεται. ’λλο είναι τα αγωνιστικά προβλήματα του Ολυμπιακού και άλλο η διαιτησία", τόνισε ο κ. Θεοδωρίδης και κατέληξε:

"Η διαιτησία πρέπει να είναι δίκαιη. Θέλω να μάθω ποιος κάνει τελικά τους ορισμούς. Και τι ρόλο παίζει ο Δούρος, που τον έβαλαν στην ΚΕΔ, ένας διαιτητής που μας είχε στερήσει ένα πρωτάθλημα άδικα και σε τελικό Κυπέλλου μάς είχε αφήσει από το πρώτο ημίχρονο με δέκα παίκτες. ’λλο που είχαμε ομαδάρα και το πήραμε το Κύπελλο. Η ΕΠΟ τι κάνει, υπάρχει; Δεν βλέπουν τι γίνεται;"

Keywords
Τυχαία Θέματα