Θεωρία και τακτική ενόψει ΟΦΗ από Πρόμπιερζ

Γεννήθηκε στην Πολωνία, ανδρώθηκε ποδοσφαιρική στην χώρα του, αλλά απέκτησε τη γερμανική φιλοσοφία και κατ' επέκταση, τον γερμανικό τρόπο λειτουργίας, μέσα από την παρουσία του στη Μπουντεσλίγκα. Από εκεί εξάλλου ο Μίχαλ Πρόμπιερζ έμαθε μια διαφορετική λειτουργία ομάδας, την οποία εφαρμόζει στον Αρη.

Αυτός είναι και ο λόγος που μετά τη σημερινή (16/11) προπόνηση, οι ποδοσφαιριστές του Αρη συγκεντρώθηκαν στο ξενοδοχείο με το οποίο συνεργάζεται η ΠΑΕ. Γευμάτισαν, στη συνέχεια αποσύρθηκαν στα δωμάτια και μετά από λίγες ώρες, το πρόγραμμα περιλάμβανε θεωρία.

Αυτή

περιλάμβανε δύο στάδια. Το πρώτο αφορούσε την σκιαγράφηση του ΟΦΗ τον οποίον αντιμετωπίζει ο Αρης και το δεύτερο, τα λάθη που κάνουν οι δικοί του ποδοσφαιριστές. Ακολούθησε και απογευματινή προπόνηση στις εγκαταστάσεις του Νέου Ρυσίου, όπου ο τεχνικός του Αρη δούλεψε κυρίως πάνω σε τομείς της τακτικής, εκτιμώντας ότι κάπου εκεί βρίσκεται το μεγαλύτερο πρόβλημα της ομάδας του.

Σε επίπεδο μη διαθέσιμων λύσεων, δεν υπολογίζει και τον Κρίστιαν Πορτίγια ο οποίος υπέστη θλάση βαριάς μορφής και δεν προβλέπεται να επιστρέψει στους αγωνιστικούς χώρους πριν τα τέλη του χρόνου. Ο Γιακούποβιτς έχει ένα τράβηγμα και λογικά θα είναι σε θέση να μπει στο ομαδικό πρόγραμμα στην αυριανή (17/11) προπόνηση, δίχως όμως να υπολογίζεται να ξεκινήσει το παιχνίδι με τον ΟΦΗ.

Keywords
Τυχαία Θέματα