Της διαιτησίας... το ανάγνωσμα!

Με εξαίρεση την τελευταία αγωνιστική, που ακούστηκαν αρκετά παράπονα για τους διαιτητές, η φετινή Super League -υποτίθεται ότι- είχε... συμπαθητικές διαιτησίες μέχρι τώρα. Ακόμα κι έτσι, όμως, οι... κύκλοι και οι διαρροές έδιναν και έπαιρναν, με μεγάλους πρωταγωνιστές τους δύο αιώνιους. Το Sport.gr σάς θυμίζει τι έχει γίνει μέχρι στιγμής και προσπαθεί να εξηγήσει για ποιο λόγο... εκτοξεύτηκε η κουβέντα για τους διαιτητές την τελευταία εβδομάδα.

Μέχρι

και τα μέσα της προηγούμενης εβδομάδας, τα παράπονα για τη διαιτησία γινόντουσαν κυρίως από τις υπόλοιπες ομάδες της Super League. Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός δεν είχαν εμπλακεί τόσο ζεστά στο θέμα, εκτός από την εβδομάδα πριν από το ντέρμπι στο Γ. Καραϊσκάκης, όταν ο ορισμός του Γιάχου έφερε... γκρίνιες στο πράσινο στρατόπεδο. Η παρουσία του διαιτητή από τη Χίο, όμως, ηρέμησε τα πνεύματα.

Μέχρι την... επιστροφή του Σάββα Θεοδωρίδη στην ερυθρόλευκη ΠΑΕ και τα λεγόμενά του περί εύνοιας των πράσινων, που προκάλεσαν θύελλα αντιδράσεων από τον Παναθηναϊκό, αλλά κυρίως την απόφαση της ΚΕΔ να επαναφέρει τον Καλόπουλο στους πίνακες.

Ε, αυτό ήταν... Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός ανέβασαν στα ύψη την αντιπαράθεση για τη διαιτησία και... ξαφνικά, οι περισσότερες από τις υπόλοιπες ομάδες, σε ένα παιχνίδι "δεν θα μιλάτε μόνο εσείς", εξέφρασαν τα παράπονά τους το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε.

Αποτέλεσμα, η... διαιτητο-μουρμούρα να επανέλθει για τα καλά στη ποδοσφαιρική ζωή του τόπου, ενώ ακόμα δεν έχει συμπληρωθεί ούτε ο πρώτος γύρος...

Keywords
Τυχαία Θέματα