Το ενδεχόμενο να αγωνιστεί σε άλλη ομάδα της Πρέμιερ Λιγκ εκτός από τη Λίβερπουλ, άφησε ανοιχτό, ο μάνατζερ του Φερνάντο Τόρες

05:56 6/7/2010 - Πηγή: Sport.gr

Το ενδεχόμενο να αγωνιστεί σε άλλη ομάδα της Πρέμιερ Λιγκ εκτός από τη Λίβερπουλ, άφησε ανοιχτό, ο μάνατζερ του Φερνάντο Τόρες. Ο ισπανός στράικερ που αποτελεί ένα από τα πολυτιμότερα εργαλεία των reds δεν είναι προς πώληση σύμφωνα με τους ανθρώπους της ομάδας, παρά τα οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζει ο σύλλογος.

Παρόλα αυτά, ο μάνατζερ του Τόρρες, Χοσέ Αντόνιο Μαρτίν, σε δηλώσεις του στην Daily Mirror δήλωσε χαρακτηριστικά: "Είναι πολύ πιθανό ο Φερνάντο Τόρες να μείνει στην Πρέμιερ

Λιγκ, αλλά δεν μπορώ να πω ότι αυτό θα είναι με τη Λίβερπουλ", αφήνοντας ορθάνοιχτο το ενδεχόμενο πώλησης του παίκτη σε άλλο σύλλογο.

Για τον 26χρονο παίκτη πάντως έχουν εκφράσει το ενδιαφέρον τους τόσο η Τσέλσι, όσο και η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, αλλά και η Μπαρτσελόνα, με τον μάνατζερ όμως να δηλώνει: "Η Μπαρτσελόνα απέκτησε τον Νταβίντ Βίγια και τώρα θέλει να επενδύσει τα χρήματα που διαθέτει σε άλλους παίκτες".

Σχετικά με το μέλλον του ισπανού επιθετικού, που αυτή τ

Keywords
Τυχαία Θέματα