Το μήνυμα του Τζίγκερ στους νέους υποψήφιους επενδυτές

Θετικός είναι ο Γιάννης Βαρδινογιάννης, όπως διαρρέει στο περιβάλλον του, στο ενδεχόμενο να αναλάβουν τη διοίκηση του Παναθηναϊκού οι σαουδάραβες επενδυτές. Θέτει όμως ως απαραίτητη προϋπόθεση να μπουν στα ταμεία της ομάδας άμεσα χρήματα για τις υποχρεώσεις της ομάδας

Ο Αλ Σαουντ αποτελεί παρελθόν, αλλά οι νέοι υποψήφιοι επενδυτές ζήτησαν να αναλάβουν άμεσα την ΠΑΕ Παναθηναϊκός, για να μην χαθεί

η μεταγραφική περίοδος του Ιανουαρίου.

Κι αυτό καθώς για να τροποποιηθεί ο αθλητικός νόμος στην Ελλάδα και να τους επιτρέψει να αποκτήσουν τις μετοχές θα χρειαστεί χρόνος, τον οποίο αυτή τη στιγμή ο Παναθηναϊκός λόγω των αναγκών της ομάδας δεν διαθέτει.

Έτσι, οι σαουδάραβες πρότειναν στον Γιάννη Βαρδινογιάννη να συνδιοικήσουν έως ότου ολοκληρωθεί η μεταβίβαση, κάτι στο οποίο ο μεγαλομέτοχος της πράσινης ΠΑΕ δεν είναι αρνητικός.

Ο Γιάννης Βαρδινογιάννης ωστόσο θέτει ως απαραίτητη προϋπόθεση οι νέοι υποψήφιο επενδυτές να βάλουν άμεσα χρήματα για να καλύψουν τις τρέχουσες οικονομικές υποχρεώσεις τις ομάδας μέχρι να ολοκληρωθεί η μεταβίβαση της ΠΑΕ.

Επίσης, θα υπάρξει έγγραφη συμφωνία ότι όσα χρήματα δαπανηθούν από την πλευρά των επενδυτών, δεν θα τους επιστραφούν σε περίπτωση που χαλάσει η συμφωνία.

Πλέον, αυτό που απομένει είναι να ξεκαθαρίσει αν οι σαουδαράβες συμφωνούν με τον όρο που θέτει ο Γιάννης Βαρδινογιάννης, κάτι το οποίο μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει γνωστό.

Keywords
Τυχαία Θέματα