Το τελευταίο... της χαρτί παίζει στη Μόσχα η ΑΕΚ

Το τελευταίο της χαρτί για πρόκριση στην επόμενη φάση του Europa League παίζει απέναντι στη Λοκομοτίβ Μόσχας η ΑΕΚ, η οποία μετά τις δύο πρώτες αγωνιστικές έχει μείνει χωρίς βαθμό στον 12ο όμιλο.

Δεν είναι, όμως, μόνο το βαθμολογικό κίνητρο. Οι παίκτες της Ενωσης και ο Νίκος Κωστένογλου θέλουν να δείξουν πως η καλή εμφάνιση στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό

δεν ήταν απλώς μία... παρένθεση, αλλά πως πράγματι βρίσκονται σε αγωνιστική άνοδο.

Παράλληλα, η ΑΕΚ των οικονομικών προβλημάτων δεν μένει αδιάφορο απέναντι στο μπόνους των 140.000 ευρώ που δίνει η νίκη, αλλά και των 70.000 της ισοπαλίας.

Ο Νίκος Κωστένογλου προσανατολίζεται σε ένα αμυντικό σχήμα, που θα έχει ταχύτητα στην επίθεση και θα χτυπήσει στις αντεπιθέσεις, γι` αυτό και η επιθετική τριπλέτα θα αποτελείται από τους ταχύτατους, Μπερνς, Λαγό και Μπέλεκ.

Κάτω από τα δοκάρια θα βρίσκεται ο Αραμπατζής, ενώ στην τετράδα της άμυνας θα αγωνιστούν οι Κοντοές, Καράμπελας, Μανωλάς και Κάλα. Οσο για το κέντρο, οι τρεις εκλεκτοί του έλληνα τεχνικού είναι οι Βάργκας, Γκέντσογλου και Χοσέ Κάρλος.

Με τη θερμοκρασία στο -5 στη Μόσχα, ο αγώνας θα ξεκινήσει στις 19:00GR και η ΑΕΚ θα προσπαθήσει να ζεστάνει τον κόσμο της με μία καλή εμφάνιση.

Στην αποστολή της Ενωσης βρίσκονται επίσης οι Μοσχονάς, Χέλγκασον, Κλωναρίδης, Τσουκαλάς, Καφές, Γκερέιρο, Λεονάρντο και Σιαλμάς.

Keywords
Τυχαία Θέματα