Τόρης: Πληροφορήθηκα ότι κάποιοι έγραψαν με κόκκινα γράμματα διάφορα συνθήματα το πατρικό σπίτι της κ. Ροδούλα Ζήση. Πρόκειται για προβοκάτσια

18:13 5/8/2011 - Πηγή: Sport.gr
Προβοκάτσια χαρακτήρισε τα συνθήματα που έγραψαν άγνωστοι στον τοίχο του πατρικού σπιτιού της βουλευτής Μαγνησίας, Ροδούλας Ζήση, ο Γιώργος Τόρης, σε δηλώσεις του στον ραδιοφωνικό σταθμό ΣΠΟΡ FM Μαγνησίας 89,5. Ο πρόεδρος του Ολυμπιακού Βόλου αφού καταδίκασε το γεγονός, τόνισε πως η βουλευτής Μαγνησίας έχει κάνει τα πάντα για την ομάδα. "Πληροφορήθηκα ότι κάποιοι έγραψαν με κόκκινα γράμματα διάφορα συνθήματα το πατρικό σπίτι της κ. Ροδούλα Ζήση. Πρόκειται για προβοκάτσια.
Ξέρουν όλοι για τον αγώνα της κ. Ροδούλας Ζήση και μπορώ να το επιβεβαιώσω και εγώ. Είναι μία τόσο έντιμη πολιτικός και είναι ανεπίτρεπτο να συμβαίνει.Ημουν μαζί της και σε πολύωρες τηλεφωνικές διαλέξεις και έκανε τα πάντα για τον Ολυμπιακό Βόλου. Θλίβομαι όταν κάποιοι δεν σέβονται τον αγώνα που κάνουν ορισμένα άτομα για την ομάδα. Είναι κρίμα να γίνονται εις βάρος της τέτοια πράγματα. Εχει προσφέρει τα πάντα για τον Ολυμπιακό Βόλου", είπε χαρακτηριστικά ο Τόρης.
Keywords
Τυχαία Θέματα