Τους Χολέμπας, Καπίνο και Θεοδωρίδη κάλεσε ο Σάντος για τα φιλικά της Εθνικής με Ρωσία και Ρουμανία

Ο Χοσέ Χολέμπας, ο Γιώργος Θεοδωρίδης και ο Στέφανος Καπίνο είναι τα νέα πρόσωπα που κάλεσε στην Εθνική ομάδα ο Φερνάντο Σάντος για τα φιλικά με Ρωσία (11/11) και Ρουμανία (15/11).

Ο αριστερός μπακ του Ολυμπιακού εξασφάλισε την ελληνική υπηκοότητα και ο Φερνάντο Σάντος τον κάλεσε άμεσα.

Παράλληλα,

ο πορτογάλος τεχνικός, όπως το συνηθίζει αντάμειψε, τους Θεοδωρίδη και Καπίνο για τις καλές τους εμφανίσεις με Παναιτωλικό και Παναθηναϊκό, αντίστοιχα.

Ο Φερνάντο Σάντος στη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε εξήγησε τους λόγους που επέλεξε τον Χοσέ Χολέμπας. "Από τη στιγμή που ο ίδιος ο Χολέμπας είχε εκφράσει την επιθυμία να αγωνιστεί στην Εθνική, κι αυτό είναι πλέον τυπικά εφικτό, αποφάσισα να τον καλέσω και να δω τον ποδοσφαιριστή από κοντά και να τον χρησιμοποιήσω σε κάποιον από τους αγώνες και να δω τι ακριβώς μπορεί να κάνει. Όσον αφορά τη θέση, από τη στιγμή που η Εθνική αγωνίζεται σε 4-3-3, ο Χολέμπας έχει κληθεί για αριστερό μπακ. Από εκεί και πέρα, στις προπονήσεις θα φανεί αν μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε κάποια άλλη θέση".

Για την κλήση του Γιώργου Θεοδωρίδη, τόνισε: "Η Ελλάδα έχει πρόβλημα να βγάζει αριστεροπόδαρο μεσοεπιθετικό και για αυτό τον λόγο κάλεσα τον Θεοδωρίδη, επειδή ήθελα να δω πώς ανταποκρίνεται στην Εθνική".

Keywords
Τυχαία Θέματα