Τραβέρσο: Ο ΠΑΟΚ πρέπει να τηρήσει το πλάνο του

Ξεκάθαρος σχετικά με την τακτική που θα πρέπει να ακολουθήσει η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ώστε να εξασφαλίσει άδεια συμμετοχής της UEFA, εμφανίστηκε ο πρόεδρος της επιτροπής αδειοδότησης της UEFA, Αντρέα Τραβέρσο.

Ο τελευταίος παραχώρησε συνέντευξη στον ραδιοφωνικό σταθμό Β«Sport103.fmΒ» και ξεκαθάρισε ότι ο ΠΑΟΚ απαιτείται

να ακολουθήσει οικονομική πολιτική για να μην Β«κοπείΒ» στον έλεγχο της 31ης Ιουνίου.

Αρχικά αναφέρθηκε στους λόγους της κλήσης του ΠΑΟΚ από την financial fair play. Β«Υπάρχουν συγκεκριμένοι λόγοι που κλήθηκε ο ΠΑΟΚ τον Ιανουάριο. Δεν έχουμε μόνο τον ΠΑΟΚ άλλα 235 ομάδες που συμμετέχουν στις διοργανώσεις μας. Τις τσεκάραμε όλες, αλλά ξεχωρίσαμε κάποιες και τις καλέσαμε να έχουν μία συνάντηση μαζί μας. Ο ΠΑΟΚ συνεχίζει στους θεσμούς μας και ήταν σημαντικό να τον ακούσουμε σε αυτό το χρονικό σημείο. Ακούστηκαν οι θέσεις του ΠΑΟΚ με ιδιαίτερη προσοχή από την ΟΥΕΦΑ. Παρουσίασε ένα πλάνο που θα επιδιώξει να τηρήσει από εδώ και στο εξής, έδειξε συγκεκριμένο πλάνο και τόνισε ότι θα το ακολουθήσει. Ηταν πολύ σημαντικό ότι ο πρόεδρος του ΠΑΟΚ έδωσε το παρών στο συγκεκριμένο ραντεβούΒ».

Ρωτήθηκε για την εισήγηση που υπήρξε περί τριετούς αποκλεισμού του ΠΑΟΚ. Β«Υπήρχε αυτό το ρίσκο από την ΟΥΕΦΑ. Αυτή η σκέψη ήταν πριν το ραντεβού με τον ΠΑΟΚ. Υπήρχε η σκέψη να αποκλειστεί από τη συνέχεια του Γιουρόπα Λιγκ αλλά και από την επόμενη διοργάνωση. Ακούσαμε τον ΠΑΟΚ και το πλάνο που μας παρουσίασε του δώσαμε μία δεύτερη ευκαιρία και θα είναι υπό παρακολούθηση τους επόμενους μήνες από την ΟΥΕΦΑΒ», για να αναφερθεί στις ημερομηνίες.

Β«Στις 31 Μαρτίου θα γίνει επανέλεγχος και αυτή η ημερομηνία είναι καταληκτική για τον ΠΑΟΚ. Θα πρέπει να είναι εντάξει σε πρώτη φάση για το πλάνο του, ακόμα και στην ελληνική ομοσπονδία. Δε θα περιμένουμε μέχρι τότε εμείς, θα παρακολουθούμε συνεχώς τον ΠΑΟΚ, θα είμαστε σε συνεχή διάλογο, ώστε να μας αποδεικνύει εμπράκτως ότι τηρεί το πλάνο ο που μας παρουσίασε. Ενα πλάνο που θα μας παρουσιάσει στις 31 Μαρτίου και που θα πρέπει να είναι τέλειο και ολοκληρωμένο στις 30 Ιουνίου. Αν δε γίνει κάτι τέτοιο ακόμα και αν έχει εξασφαλίσει την είσοδο του στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις μέσω των ελληνικών διοργανώσεων, θα μπορεί να αποκλειστεί από την ΟΥΕΦΑΒ».

Keywords
Τυχαία Θέματα