"Τρέχει" για Τότεναμ ο Λίνο

Ούτε την Πέμπτη (24/11) κατάφερε ν’ ανεβάσει ρυθμούς ο αμυντικός του ΠΑΟΚ, Λίνο και φυσικά δεν υπολογίζεται για τον αγώνα του Σαββάτου (26/11) με την Κέρκυρα.

Αυτό που ο ίδιος και το ιατρικό τιμ του ΠΑΟΚ εξετάζουν είναι η δυνατότητα του να προφθάσει το παιχνίδι της προσεχούς Τετάρτης στο Λονδίνο (30/11) κατά της Τότεναμ

για το Europa League.

Η προοπτική αυτή αν συμβεί θα είναι οριακή καθώς ο παίκτης θα δοκιμάσει την Κυριακή (27/11) το πόδι του, αλλά αν δεν είναι έτοιμος δεν θα ταξιδέψει στην αγγλική πρωτεύουσα.

Για την αναμέτρηση με τους Φαίακες πάντως απόντες θα είναι σίγουρα οι Τσουκαλάς, Λεονάρντο και πιθανώς ο Λάζαρ, που είναι ο μόνος από τους δύο συμπαίκτες του που έχει πιθανότητες να προλάβει.

Ο ΠΑΟΚ βέβαια ετοιμάζεται για τον αγώνα με την Κέρκυρα έχοντας στην άκρη της σκέψης του το παιχνίδι με την Τότεναμ. Μετά τον αγώνα του Σαββάτου θα γίνουν δυο προπονήσεις επί ελληνικού εδάφους και η αποστολή που θα επιλεγεί για το ευρωπαϊκό παιχνίδι, θα ταξιδέψει το απόγευμα της Δευτέρας (28/11) με πτήση τσάρτερ για το Λονδίνο.

Keywords
Τυχαία Θέματα