Τσάκας: Ερχεται στις 17/12 ο παικταράς!

Ο Βλάσης Τσάκας τόνισε πως ο παίκτης που θα κάνει τον κόσμο "...να πηδάει φράχτες", είναι ήδη κλεισμένος και θα βρίσκεται στην Ελλάδα στις 17 Δεκεμβρίου, ώστε να υπογράψει στον Παναθηναϊκό!

Ο εκπρόσωπος του Πρίγκιπα τόνισε πως χρησιμοποιεί ατάκες που χρησιμοποιεί όλος ο κόσμος, αλλά η ουσία είναι πως ο παίκτης είναι κλεισμένος και μάλιστα προανήγγειλε την άφιξή του στη χώρα μας.

"Μιλάω με μια γλώσσα που

μιλάει ο κόσμος έξω, δεν χρησιμοποιώ ατάκες. Εκανα μια κουβέντα και δημοσιεύτηκε κάπως έντονα. Για μία ακόμη φορά η Ελλάδα τονίζει την υπερβολή της", τόνισε ο Τσάκας στον ραδιοφωνικό σταθμό Sentra και εξήγησε:

"Δεν κολλάμε να είναι Ευρωπαίος ή όχι. Είναι ένα μεγάλο όνομα, από τα μεγαλύτερα του παγκοσμίου ποδοσφαίρου, ευελπιστούμε ότι μετά τις 17 του Δεκέμβρη θα τον έχουμε κοντά μας", τόνισε ο Βλάσης Τσάκας.

Πάντως, ο κ. Τσάκας ζήτησε να σταματήσει η μεταγραφολογία, καθώς αυτό που προέχει είναι το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό: "Αυτό που προέχει είναι ο αγώνας του Σαββάτου με τον Ολυμπιακό και τίποτε άλλο. Να σταματήσουν οι μεταγραφές και οι Πορτογάλοι, οι Αιγύπτιοι και όλοι. Δεν υπάρχει καμία σχέση με Γκέντο".

Αναφερόμενος στον Σικαμπάλα τόνισε: "Αυτό με τον Σικαμπάλα το έχουμε πει εδώ και καιρό. Υπάρχει προσύμφωνο, κατ' αρχήν συμφωνία με τον παίκτη, θα τεθεί στον κ. Φερέιρα και αν τον θέλει θα τον έχει. Απλά τέτοιο παίκτη πολύ δύσκολα θα βρεθεί προπονητής να μην τον θέλει. Οσο για τον Χεγκάζι, προσέξτε τον πολύ. Μόνο αυτό λέω. Δηλαδή ο Βίντιτς είναι απλά καλός αμυντικός... Το παιδί αυτό έχει μέλλον. Ηδη υπάρχει ενδιαφέρον από πολλούς ευρωπαϊκούς συλλόγους, αλλά πιστεύουμε πως λόγω των καλών μας σχέσεων έχουμε προτεραιότητα. Υπάρχουν πάντως κρούσεις από Γαλλία, Αγγλία".

Μιλώντας για το θέμα του γηπέδου ο Βλάσης Τσάκας επεσήμανε: "Δεν ακυρώνουμε τίποτα, απλά αν τα προβλήματα του Βοτανικού είναι αυτά τα οποία διαφαίνονται... Και δεν μιλώ μόνο για το γήπεδο. Ο χώρος αυτός είναι για τον Παναθηναϊκό και μόνο. Οποιαδήποτε ξένη παρουσία δεν γίνεται δεκτή. Εμείς δεν θα φορτωθούμε λάθη προηγούμενων".

Για το πριμ ο εκπρόσωπος του Σαουδάραβα υποψήφιου επενδυτή του Παναθηναϊκού ξεκαθάρισε: "Δεν υπάρχει ένα εκατομμύριο πριμ. Θα υπάρξει πριμ, αυτό θα το ανακοινώσει ο ίδιος ο πρίγκιπας. Θα το ανακοινώσει πριν".

Ενώ για το ντέρμπι σχολίασε: "Αν αυτό το παιχνίδι δεν έχει στοιχεία περυσινά, όπως είναι αυτή τη στιγμή οι δυο ομάδες, ο Παναθηναϊκός έχει το πάνω χέρι, δεν έχει να φοβηθεί τίποτα αν τον αφήσουν να κάνει το παιχνίδι του. Αν κάνει το παιχνίδι του δεν φοβάται κανένα Ολυμπιακό. Εχω ζητήσει να πάω, περιμένω μια θετική ανταπόκριση".

Keywords
Τυχαία Θέματα