Τσάκας: Ο Παναθηναϊκός δεν φοβάται κανένα Θεοδωρίδη

Την ώρα που πληθαίνουν τα δημοσιεύματα που θέλουν την ΠΑΕ Παναθηναϊκός να ζητάει από την Arboris Capital να βρει επενδυτή ο Βλάσης Τσάκας δεν ανησυχεί και τονίζει πως το θέμα του deal με τον Πρίγκιπα Αλ Σαούντ θα προχωρήσει χωρίς

καθυστερήσεις.

Ο εκπρόσωπος του σαουδάραβα Πρίγκιπα σχολίασε ακόμη την επιλογή του Ολυμπιακού να επαναφέρει στο ποδοσφαιρικό τμήμα τον Σάββα Θεοδωρίδη και τόνισε πως "...θα φτιάξουμε τόσο καλή ομάδα που δεν μας τρομάζει κανείς Θεοδωρίδης..."

Αρχικά ο κ. Τσάκας μίλησε στο ραδιοφωνικό σταθμό Sentra για το επεισόδιο που είχε στο ΟΑΚΑ και το οποίο θεωρεί πως ήταν στημένο από την ΠΑΕ Παναθηναϊκός: "Με εκνεύρισε η συμπεριφορά από την ΠΑΕ Παναθηναϊκός και όχι από τον κόσμο. Ζητήσαμε να φιλοξενηθούμε στο ΟΑΚΑ για να δούμε το παιχνίδι. Μας παραχώρησαν μια σουΐτα στην θύρα 29, δεν μας πέρασαν από τους επίσημους, είμαστε ανεπίσημοι. Μας απαγόρευσαν την είσοδο στο VIP Lounge, ήταν μια εντολή από έναν άνθρωπο που πληρώνεται από την ΠΑΕ Παναθηναϊκός. Αυτός θα μπλοκάρει τους υποψήφιους επενδυτές; Η λογική τι λέει για αυτή την κίνηση;"

Για την συμπεριφορά της πλευράς Βαρδινογιάννη ανέφερε: "Η συμπεριφορά του κ. Βαρδινογιάννη απέναντί μας είναι άψογη. Έχουμε μια πολύ καλή συνεργασία και οδεύουμε να τελειώσουμε ένα deal. Δε διανοούμαι πως ο Γιάννης Βαρδινογιάννης θα έκανε τέτοιες ενέργειες. Εμείς είμαστε αυτοί που προχωράμε για τη συμφωνία και συνομιλούμε με την πλευρά Βαρδινογιάννη και μας συμπεριφέρονται έτσι;"

Ο Βλάσης Τσάκας συμπλήρωσε ακόμη για το επεισόδιο στο ΟΑΚΑ: "Η συμπεριφορά προς το πρόσωπό μου είναι απαξίωση προς τον πρίγκιπα. Δεν ξέρω κατά πόσο μπορεί να επηρεάσει. Στην πιο απλή ερώτηση του τι έχουν να κερδίσουν οι φίλοι μου από την ΠΑΕ Παναθηναϊκός, η απάντηση είναι απλή. Έχουν να χάσουν αυτά που παίρνουν τώρα. Έχουν τελειώσει αυτοί από τη στιγμή που θα αναλάβουμε".

Για την Arboris Capital και τις φήμες για την Gazprom, τόνισε: "Ποια Arboris Capital και παραμύθια της Χαλιμάς; Ας φέρουν πρόταση. Τους προκαλώ. Θέλετε να περιμένω και 10 μέρες; Να περιμένω. Προκαλώ να φέρουν την πρόταση. Δε με απασχολεί, ας κάνει ότι θέλει το ΔΣ της ΠΑΕ Παναθηναϊκός. Ας κάνουν ότι θέλουν, δεν με απασχολεί. Εμείς προχωράμε κανονικά. Μιλούσα λίγο πριν με τον ειδικό σύμβουλο του προέδρου του Αζερμπαϊτζάν, και γελούσε ο άνθρωπος τι Gazprom τώρα, αστεία πράγματα".

Για την καθυστέρηση στην υπόθεση του πρίγκιπα, σχολίασε: "Δεν υπάρχει καμία καθυστέρηση. Υπάρχουν όλα όπως τα προβλέπει η συμφωνία που έχουμε κάνει. Κάναμε έναν έλεγχο 18 ημερών αντί για μηνών, σε μια μέρα μεταφράσαμε εκατοντάδες σελίδες για να τα στείλουμε γραμμένα στα Αραβικά στη Σαουδική Αραβία και να τελειώνουμε. Την Πέμπτη νομίζω ότι θα έχουμε την εμφάνιση των χρημάτων. Το θέμα είναι πότε θα έχει στα χέρια του ο πρίγκιπας τα πορίσματα από τους ορκωτούς ελεγχούς, για να προχωρήσουμε στην κατάθεση των χρημάτων. Όταν ξεμπλοκάρουν υπέρ της ΠΑΕ Παναθηναϊκός τα 15 εκατ. ευρώ, τελειώσαμε".

Για το αν υπάρχουν σκέψεις απόσυρσης της πρότασης, σχολ

Keywords
Τυχαία Θέματα