Τσέτο: Με τιμά το ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού

08:57 6/4/2011 - Πηγή: Sport.gr
Ο κεντρικός αμυντικός της Τουλούζ, Μάουρο Τσέτο, μίλησε σε αθλητική εφημερίδα για το φερόμενο ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού για την απόκτησή του, τονίζοντας ότι αναμφίβολα θα έδινε προτεραιότητα σε μια τέτοια πιθανότητα. Αναλυτικά τα όσα είπε ο 29χρονος αργεντίνος στην εφημερίδα "Πράσινη":
Για τον Παναθηναϊκό:
"Πρόκειται για σύλλογο κορυφής. Συμμετέχει διαχρονικά στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις και διεκδικεί τίτλους. Η μεγαλύτερη ομάδα στην Ελλάδα".Για το αν θα αποδεχόταν
πρόταση από τους “πράσινους”:
"Αναμφίβολα θα της έδινα προτεραιότητα. Με τιμά απεριόριστα το γεγονός ότι ο Παναθηναϊκός ενδέχεται να κινηθεί για την απόκτησή μου".Για το αν έχει μιλήσει με την ομάδα:
"Οχι. Πληροφορήθηκα τις προθέσεις του ελληνικού συλλόγου από τον μάνατζέρ μου, ο οποίος ταξίδεψε στην Αθήνα και συναντήθηκε με τα στελέχη του Παναθηναϊκού".Για τον Εκι Γκονζάλες:
"Αγωνιζόμασταν στη Ροζάριο Σεντράλ, όταν ο Παναθηναϊκός κινήθηκε για την απόκτησή του. Δεν θα ξεχάσω ποτέ το εντυπωσιακό γκολ που σημείωσε κόντρα στην Αρσεναλ. Πραγματικός ηγέτης. Θα ήθελα να συνεχίσω το έργο που ξεκίνησε στον Παναθηναϊκό".
Keywords
Τυχαία Θέματα