Τσιώλης: Ούτε στο χειρότερο όνειρό μου

Απογοητευμένος εμφανίστηκε ο Σάκης Τσιώλης στην συνέντευξη Τύπου, χαρακτηρίζοντας την ομάδα του νευρική λόγω της βαθμολογικής θέσης αλλά και του γρήγορου γκολ της ΑΕΚ. Ο τεχνικός του ’ρη στάθηκε στο γρήγορο γκολ που δέχτηκε η ομάδα του από την ΑΕΚ, τόνισε πως θα έχει συνάντηση με την διοίκηση του Αρη για το μέλλον του, ενώ για το το αν περίμενε την μέχρι τώρα

πορεία της ομάδας του τόνισε πως "ούτε στο χειρότερό μου όνειρό μου".

Αναλυτικά οι δηλώσεις: "Είναι ένα δύσκολο απόγευμα για τον Αρη. Πριν το ματς όλες αυτές τις ημέρες προσπαθήσαμε να ετοιμαστούμε για να πάρουμε αποτέλεσμα αλλά πήγαν αλλιώς τα πράγματα. Ξεκινήσαμε νωθρά και το γρήγορο 1-0 λειτούργησε αρνητικά για εμάς. Πέρα από την κλάση του Λυμπερόπουλου, που έδειξε ξανά ότι παραμένει παίκτης κλάσης, ο Αρης στο πρώτο ημίχρονο μπορούσε να ξαναμπεί στο ματς αν γινόταν το 2-1 με το δοκάρι στο 45'.

Στο δεύτερο ημίχρονο θέλαμε να ανεβούμε και να μεταφέρουμε το ματς στο μισό γήπεδο για να βάλουμε γκολ. Υπήρχε, βέβαια, ρίσκο όπως πάντα. Δεν είχαμε προβλήματα με τις αντεπιθέσεις τους αλλά δεν σκοράραμε κιόλας... Η ΑΕΚ κυκλοφόρησε καλύτερα την μπάλα και για εμάς είναι μια πραγματικά πολύ άσχημη ήττα".

- Για τον τρόπο παιχνιδιού που διάλεξε ο ’ρης με τις βαθιές μπαλιές: "Βρεθήκαμε πίσω στο σκορ νωρίς, η ΑΕΚ πρέσαρε και γι' αυτό κάναμε κάποιες βαθιές μπαλιές. Εμείς δε θέλουμε κάτι τέτοιο. Στο δεύτερο ημίχρονο είχαμε πιο ορθόδοξη κυκλοφορία της μπάλας αλλά η ΑΕΚ πρέσαρε. Προσπαθήσαμε για τουλάχιστον 20-25 λεπτά να παίξουμε ποδόσφαιρο αλλά δυστυχώς δεν τα καταφέραμε. Δεν κάναμε κλασική ευκαιρία στο δεύτερο ημίχρονο. Στο πρώτο δεν ήμασταν αυτοί που έπρεπε αλλά αν με τα δοκάρια σκοράραμε θα ξαναμπαίναμε στο ματς".

- Για την γενική εικόνα της ομάδας: "Το γρήγορο γκολ της ΑΕΚ μας ανάγκασε να βγούμε περισσότερο μπροστά. Κυρίως κινδυνεύαμε από στημένες φάσεις. Η βαθμολογική κατάσταση και η ανάγκη να πάρουμε αποτέλεσμα μας κάνει περισσότερο νευρικούς. Οταν ένα σέντερ φορ είναι μέσα στις δύο φάσεις -αναφέρομαι στον Λυμπερόπουλο- είναι σαφές ότι το πρόβλημα μας ήταν ότι τα στόπερ δεν πήγαιναν πρώτοι στην μπάλα.

Πάντα όταν μια μεγάλη ομάδα όπως ο Αρης είναι πίσω βαθμολογικά και έχει μέτριες εμφανίσεις, υπάρχει πρόβλημα ψυχολογικό. Πιστεύαμε και θέλαμε να ανατρέψουμε τα πράγματα αλλά δεν έγινε δυστυχώς. Θέλουμε ένα αποτέλεσμα για να πάρουμε τα πάνω μας".

- Για το μέλλον του στον πάγκο του ’ρη: "Σήμερα μιλάω για το παιχνίδι, αύριο θα συναντηθώ με τη διοίκηση. Δε θα μιλήσω τώρα για το μέλλον μου. Εχουμε άψογη συνεργασία με τη διοίκηση, θα μιλήσουμε, θα δούμε ποια είναι η καλύτερη λύση και αυτό θα κάνουμε. Πάνω από όλα είναι ο Αρης".

- Για την έως τώρα πορεία του ’ρη: "Σίγουρα είναι εφιαλτική η στιγμή. Δεν το περίμενε κανένας με τις προϋποθέσεις που άρχισε η ομάδα. Ηταν σταθμός για μένα ο Αρης, περίμενα ότι θα κάναμε πολλά φέτος αλλά είμαι πολύ στενοχωρημένος με την κατάσταση. Πρώτα από όλα το καταλογίζω στον εαυτό μου αυτό. Δεν μπορούσα

Keywords
Τυχαία Θέματα