Βαλβέρδε: Δεν έχουμε την ίδια λάμψη

Ο Ολυμπιακός δεν εμφανίζει το καλό του πρόσωπο το νέο έτος και ο Ερνέστο Βαλβέρδε δεν είχε πρόβλημα να παραδεχθεί πως η ομάδα του δεν έχει την ίδια λάμψη με αυτή, που είχε πριν τις γιορτές. Τόνισε όμως πως είναι θετικό να έρχονται οι νίκες ακόμα και σε ματς, που δεν συνδυάζονται με καλή εμφάνιση. Στάθηκε επίσης στα προβλήματα, που δημιούργησε

στις αντεπιθέσεις ο Λεβαδειακός στην άμυνά του, ενώ αναφέρθηκε και στον Ντιόγκο, λέγοντας πως θα χρειαστεί χρόνο για να ξαναβρεί το ρόλο του στην ομάδα.

"Σήμερα το παιχνίδι ήταν αρκετά δύσκολο. Είχαμε την τύχη να βάλουμε δύο γκολ στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου, όταν δεν παίζαμε και τόσο καλά ή μάλλον όταν δεν δημιουργούσαμε τόσες πολλές ευκαιρίες. Επίσης στο δεύτερο ημίχρονο είχαμε σε έναν βαθμό την επιτυχία να καταφέρουμε το 2-1 να το κάνουμε πολύ γρήγορα 3-1 και έτσι να μπορέσουμε να συνεχίσουμε το ματς με περισσότερη ηρεμία. Υποφέραμε πολύ από τις γρήγορες αντεπιθέσεις, γιατί ο Λεβαδειακός έχει γρήγορους παίκτες και προσπαθούν πάντοτε στις κόντρα επιθέσεις να πετύχουν κάτι, κι έτσι για εμάς ήταν ένα πρόβλημα αυτό.

Για εμάς ήταν πολύ σημαντικό ματς σήμερα το να επιστρέψουμε στις νίκες μετά την ισοπαλία στην Δόξα Δράμας, για αυτό και αν παρατηρήσατε είχαμε κάποια ένταση και αγωνία στο πρώτο ημίχρονο μέχρι να μπει το πρώτο γκολ από την πολύ μεγάλη ανάγκη που ένιωθαν οι ποδοσφαιριστές για αυτή τη νίκη. Όμως σε κάθε περίπτωση το να κερδίσεις ένα ματς είναι δύσκολο και είμαστε ικανοποιημένοι που το καταφέραμε σήμερα", δήλωσε αρχικά ο Βαλβέρδε.

Μέσα στο 2012 ο Ολυμπιακός δεν παίζει καλό ποδόσφαιρο και στα ματς που κέρδισε δεν ήταν ο Ολυμπιακός πριν από την διακοπή. Σας προβληματίζει αυτό και αν ναι, τι σκέφτεστε να κάνετε για να ανατρέψετε την κατάσταση;

"Σίγουρα αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να δουλέψουμε περισσότερο. Είναι ξεκάθαρο το ότι στα παιχνίδια της νέας χρονιάς δεν παρουσιάζουμε το ίδιο ποδόσφαιρο που κάναμε προηγουμένως. Δεν έχει την ίδια λάμψη η απόδοσή μας. Όμως πρέπει να αναγνωρίσουμε ότι και η περίοδος είναι μεγάλη και μέσα σε αυτόν τον χρόνο θα υπάρχουν μέρες που θα είσαι σε καλή κατάσταση και μέρες που θα είσαι σε χειρότερη.

Και μακάρι όταν βρισκόμαστε σε άσχημη κατάσταση, να συνεχίζουμε να κερδίζουμε. Εχουμε παίξει και πολύ καλά παιχνίδια που δεν τα κερδίσαμε και τα χάσαμε. Σήμερα κερδίσαμε και καταφέραμε να έχουμε την κατοχή, τις ευκαιρίες, τόσες όσες χρειάζονταν για να φτάσουμε στους βαθμούς της νίκης. Και να αναγνωρίσουμε φυσικά και το γεγονός ότι έπαιξε καλά και ο αντίπαλος".

Στις επόμενες 40 μέρες ίσως κριθούν τα πάντα για την Ελλάδα και την Ευρώπη. Πόσο είναι εύκολο να είναι έτοιμη η ομάδα, ώστε να ανταποκριθείτε σε αυτό τον διπλό στόχο;

"Σίγουρα δεν θα είναι εύκολο και για αυτό θα μας ερχόταν πολύ ωραίο, αν είχαμε ένα ντέρμπι στο πρόγραμμά μας. Σίγουρα έχουμε την Ξάνθη που δεν θα είναι εύκολο ματς. Η ιστορία όμως έχει δείξει ότι όταν έχουμε ένα δύσκολο πρόγραμμα και πιεζόμαστε, τότε ανταποκρινόμαστε καλύτερα".

Θα θέλ

Keywords
Τυχαία Θέματα