Βαλβέρδε: Σας θέλω καλύτερους το 2012

Το 2011 οδεύει στο τέλος του και ο Ολυμπιακός πραγματοποίησε το πρωί του Σαββάτου (31/12) την τελευταία του προπόνηση για φέτος, με τον Ερνέστο Βαλβέρδε να δίνει το σύνθημα ενόψει της νέας χρονιάς. "Θέλω να είστε ακόμα καλύτεροι το 2012", είπε στους παίκτες ο βάσκος, που έδωσε ρεπό για την πρωτοχρονιά. Επέστρεψε στις προπονήσεις

ο Φράνκο Κοστάντσο.

Η σεζόν έκλεισε με τον καλύτερο τρόπο (δηλαδή με διαδοχικές νίκες και την ομάδα στην κορυφή με δύο ματς περισσότερα), για τον Ολυμπιακό και ο απαιτητικός Ερνέστο Βαλβέρδε περιμένει ακόμα περισσότερα για το νέο έτος.

Ο βάσκος τεχνικός μίλησε στους παίκτες του στη σημερινή προπόνηση και έδωσε το σύνθημα. "Η χρονιά ολοκληρώθηκε όπως έπρεπε, αλλά θέλω το 2012 να είστε ακόμα καλύτεροι, γιατί ακόμα έχουμε πολλά περιθώρια βελτίωσης", τους είπε μεταξύ άλλων ο προπονητής του Ολυμπιακού.

Στα της προπόνησης, ο Βαλβέρδε είδε για ακόμα μία μέρα με ικανοποίηση τους παίκτες, που προέρχονται από τραυματισμούς να ανεβάζουν στροφές και να δείχνουν έτοιμοι να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους στο παιχνίδι της 15ης αγωνιστικής με τον Ατρόμητο.

Μακούν, Μέλμπεργκ, Χολέμπας, Μκαρκάνο και Πάντελιτς γυμνάζονται χωρίς ενοχλήσεις και εκτός απροόπτου ο βάσκος τεχνικός θα τους έχει διαθέσιμους για το παιχνίδι με την ομάδα του Περιστερίου.

Επέστρεψε ο Κοστάντσο, καμία εξέλιξη στο διαζύγιο
Αξίζει να σημειωθεί, πως το παρών στη σημερινή προπόνηση έδωσε το παρών και ο Φράνκο Κοστάντσο, που χθες είχε απουσιάσει με άδεια. Γεγονός πάντως, που δεν αλλάζει σε κάτι τα δεδομένα για τον αργεντίνο, με τον οποίο ο Ολυμπιακός είναι σε συζητήσεις για να λύσουν τη συνεργασία τους.

Για την ώρα δεν έχει προκύψει κάποια εξέλιξη στο ζήτημα, αφού η κάθε πλευρά επιμένει στη θέση της και προσπαθεί να αποκομίσει τα μεγαλύτερα δυνατά κέρδη από το επικείμενο διαζύγιο.

Μοναδικό πρόβλημα παραμένει ο Φέισα, ο οποίος χρειάζεται χρόνο ακόμα για να επιστρέψει. Οι εκτιμήσεις του ιατρικού επιτελείου αναφέρουν πως θα είναι σε θέση να προπονηθεί σε φουλ ρυθμούς στα μέσα του Ιανουαρίου.

Από εκεί και πέρα, ο Βαλβέρδε έριξε σήμερα το βάρος στην τακτική, ενώ στο τέλος της προπόνησης οι ερυθρόλευκοι έπαιξαν οικογενειακό δίτερμα, με τον βάσκο πάντως να μην ανοίγει τα χαρτιά του σχετικά με την 11άδα, που σκέφτεται να χρησιμοποιήσει την Τετάρτη (4/1).

Keywords
Τυχαία Θέματα