Βαλβέρδε: Ξεχάστε την Ευρώπη και πάμε για πρωτάθλημα

Με ομιλία του προς τους παίκτες του Ολυμπιακού, ο Ερνεστο Βαλβέρδε θέλησε να τους κάνει να ξεχάσουν τον αποκλεισμό από το Champions League και να συγκεντρωθούν στις εγχώριες διοργανώσεις.

Ο Βαλβέρδε τόνισε στους παίκτες

πως έκαναν ό,τι μπορούσαν και πρέπει να κοιτάξουν μπροστά:

"Κάναμε αυτό που μπορούσαμε. Κάναμε το καθήκον μας. Δεν ήταν στο χέρι μας να πάρουμε την πρόκριση. Δεν θέλω να αποπροσανατολίζεστε με όλο αυτό που έγινε. Συνεχίζουμε στο Europa League, αλλά εκείνα τα παιχνίδια θα γίνουν τον Φεβρουάριο. Αργούν πολύ ακόμα", ανέφερε αρχικά ο Βαλβέρδε και υπογράμμισε πως το πρωτάθλημα παραμένει ο νούμερο ένα στόχος:

"Να κοιτάξουμε μπροστά και τα παιχνίδια που έχουμε για το πρωτάθλημα. Στόχος μας είναι το πρωτάθλημα και πρέπει να είμαστε προσεκτικοί για να το πάρουμε. Πρέπει να είμαστε έτοιμοι την Κυριακή στο παιχνίδι με την Κέρκυρα, είναι σημαντικό και πρέπει να το κερδίσουμε".

Οι ερυθρόλευκοι προετοιμάζονται τώρα για το ματς της Κυριακής (11/12) με την Κέρκυρα, έχοντας αρκετά αγωνιστικά προβλήματα. Ο Χολέμπας προστέθηκε στους τραυματίες, ενώ ενοχλήσεις έχουν τόσο ο Φουστέρ, όσο και ο Τοροσίδης.

Οι δύο τελευταίοι, πάντως, αναμένεται να είναι στην αποστολή για το ματς με την Κέρκυρα, ενώ στη διάθεση του Βαλβέρδε αναμένεται να βρίσκεται και ο Φραν Γέστε.

Keywords
Τυχαία Θέματα