Βάντζικ: Φαβορί για τίτλο ο Παναθηναϊκός, αν περάσει με διπλό από τον Αρη

Την άποψη πως ο Παναθηναϊκός θα γίνει το πρώτο φαβορί για την κατάκτηση του τίτλου εφόσον περάσει από την έδρα του Αρη την ερχόμενη Κυριακή εξέδρασε ο Γιόζεφ Βάντζικ. Το... βουνό μίλησε με καλά λόγια για τον Στέφανο Καπίνο, ενώ είπε για τον τρόπο παιχνιδιού του Τριφυλλιού, που παίζει χωρίς επιθετικό και ότι όλοι οι παίκτες πατούν στην αντίπαλη περιοχή, ότι μοιάζει με αυτόν της Μπαρτσελόνα.

"Ο τρόπος που παίζει η ομάδα ευχαριστεί

όλο τον κόσμο. Αυτό είναι κάτι πάρα πολύ καλό. Για εμένα είναι έκπληξη που ο Παναθηναϊκός παίζει τόσο καλό ποδόσφαιρο. Βλέπουμε ότι αγωνίζεται χωρίς σέντερ-φορ, αλλά παίζει σαν την Μπαρτσελόνα. Όλοι οι ποδοσφαιριστές πατούν περιοχή και δείχνουν αρκετά χαρούμενοι σε κάθε γκολ", ανέφερε χαρακτηριστικά μιλώντας στον NovaΣΠΟΡ FM 94.6.

Για την μάχη του τίτλου, είπε: "Το πρωτάθλημα έχει ακόμη πολύ δρόμο. Όμως πιστεύω ότι εάν νικήσει και στη Θεσσαλονίκη τον ’ρη, τότε, είναι φαβορί".

Τέλος, αναφερόμενος στον Στέφανο Καπίνο, ο παλαίμαχος γκολκίπερ σχολίασε: "Τον ξέρω χρόνια. Σίγουρα θα κάνει και λάθη αλλά μακάρι να συνεχίσει να δουλεύει όπως κάνει και τώρα και τότε η Ελλάδα θα έχει έναν τερματοφύλακα για πολλά χρόνια".

Keywords
Τυχαία Θέματα