Βιεϊρίνια: Είχα ανάγκη το γκολ

Σημαντικό για την βελτίωση της ψυχολογίας του είναι το γκολ, που σημείωσε κόντρα στην Σάμροκ ο Αντελίνο Βιεϊρίνια και αυτό ακριβώς τόνισε ο πορτογάλος μετά τον αγώνα.

"Είχαμε μεγάλη ανάγκη τη νίκη, Τρία λεπτά υποφέραμε την στιγμή της ισοφάρισης και μετά το 2-1 όλα έγιναν καλύτερα. Με το παιχνίδι με Τότεναμ και με Ρουμπίν εκτός έδρας είμαστε ικανοποιημένοι από τους βαθμούς. Είχα ανάγκη αυτό το γκολ και θέλω να συνεχίσω να σκοράρω", είπε αρχικά ο Βιεϊρίνια, που στη

συνέχεια μίλησε για το ντέρμπι με τον Αρη.

"Την Κυριακή παίζουμε κόντρα στον ’ρη και αυτή η νίκη θα βοηθήσει για το ματς αυτό. Είδαμε μια ομάδα καλή στα στημένα. Πρέπει να δουλέψουμε σκληρά σ' αυτό. Για την ώρα εμάς μας ενδιαφέρει το ματς της Κυριακής με τον ’ρη".

Αρίας: Σημαντική νίκη
Ο Ντιέγκο Αρίας αναφέρθηκε αρχικά στα πολλά προβλήματα λέγοντας ότι "όντως υπάρχουν απουσίες βασικών παικτών κι αυτό είναι ένα πρόβλημα. Από την άλλη πλευρά όμως δίνει τη δυνατότητα στους παίκτες που τους αντικαθιστούν να δείξουν την αξία τους κι αυτό έγινε σήμερα".

Ερωτηθείς για την αξία της νίκης του ΠΑΟΚ, έκρινε "είναι μια σημαντική νίκη, είναι τρεις βαθμοί που προστίθενται στην συγκομιδή μας. Για να προκριθούμε θα πρέπει όμως να προσπαθήσουμε να κάνουμε το τρία στα τρία στους αγώνες που ακολουθούν", είπε και ρωτήθηκε για το ντέρμπι με τον Αρη. "Είναι ένα σημαντικό παιχνίδι, η ομάδα θέλει να το κερδίσει για μας, για τους φιλάθλους, αλλά και για να παραμείνουμε στις πρώτες θέσεις του βαθμολογικού πίνακα".

Keywords
Τυχαία Θέματα