"Βούλιαξε" την Τουρκία και πάει προολυμπιακό

Εύκολη νίκη με το εξωπραγματικό 20-2 σημείωσε η Εθνική ανδρών του πόλο επί της Τουρκίας εξασφαλίζοντας έτσι την πρόκριση στο προ-ολυμπιακό τουρνουά του Έντμοντον.

Πρωταπριλιά στον Καναδά θα κάνει η εθνική ανδρών μετά την πρόκριση της στην 6άδα και την εξασφάλιση της συμμετοχής της στο προ-ολυμπιακό τουρνουά του Καναδά.

Η εθνική ομάδα επικράτησε 20-2 της Τουρκίας στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής του Α' Ομίλου, στη μεγαλύτερη ίσως νίκη στην ιστορία της στη διοργάνωση.

Το συγκρότημα του Ντράγκαν ’ντριτς επέστρεψε με εμφατικό τρόπο στις μεγάλες διοργανώσεις, αφού η συμμετοχή

της στην 6άδα της εξασφαλίζει την πρόκριση στα τελικά του παγκοσμίου πρωταθλήματος της Βαρκελώνης το 2013 και τη συμμετοχή δίχως αγώνες πρόκρισης στο ευρωπαϊκό της Βουδαπέστης το 2014.

Ο αγώνας με την Τουρκία δεν χρίζει κριτικής. Σοβαροί οι Έλληνες διεθνείς προηγήθηκαν με 8-0 προτού δείξουν υπερβάλλοντα ζήλο στην άμυνα και παίζοντας με παίκτη λιγότερο, έδωσαν την ευκαιρία στον Καραγκάι να χριστεί δύο φορές σκόρερ.

Ο προπονητής της εθνικής ομάδας χρησιμοποίησε όλους τους παίκτες που είχε στη διάθεση του με τον πρώτο σκόρερ του τουρνουά, Ανδρέα Μιράλη να μπαίνει στο νερό και να σημειώνει τέσσερα γρήγορα γκολ.

Τα οκτάλεπτα: 1-0, 6-0, 4-2, 9-0

Τα γκολ των δύο ομάδων σημείωσαν οι:

ΕΛΛΑΔΑ: Μιράλης 4, Γ.Αφρουδάκης 3, Μυλωνάκης 3, Θεοδωρόπουλος 3, Φουντούλης 3, Χρ.Αφρουδάκης 2. Δελακάς 1, Μουρίκης 1.

ΤΟΥΡΚΙΑ: Καταγκάι 2

Keywords
Τυχαία Θέματα