Ξημέρης: Ζητώ τη συστράτευση όλων των δυνάμεων του Ηρακλείου

16:44 4/1/2012 - Πηγή: Sport.gr

Ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη, Βασίλης Ξημέρης, μετά την απόφαση της προέδρου που ενέκρινε τη προσωρινή διοικούσα επιτροπή ζήτησε τη συστράτευση όλων των δυνάμεων του Ηρακλείου, προκειμένου να βοηθήσουν τον ΟΦΗ να ξεπεράσει τα οικονομικά προβλήματα.

"Η πρόεδρος εξέδωσε προσωρινή διαταγή για την διοικούσα επιτροπή της ΠΑΕ ΟΦΗ. Τα πρόσωπα που την απαρτίζουν είναι ήδη γνωστά. Αυτό που θέλω να τονίσω είναι ότι είναι μια

δύσκολη στιγμή για την ομάδα και όλοι όσοι μετέχουν σε αυτή τη διοικούσα επιτροπή, έχουμε καθήκον και χρέος να προσπαθήσουμε να βρούμε τις λύσεις εκείνες που θα βοηθήσουν την ομάδα στα προβλήματα που έχει. Ειδικότερα στα οικονομικά", τόνισε αρχικά ο Ξημέρης και πρόσθεσε:

"Οπως ξέρετε συμβαδίζει άρρηκτα το οικονομικό με το αγωνιστικό, θα πρέπει αυτά τα δύο να πάνε μαζί. Είναι ώρες ευθύνης και ζητώ τη συστράτευση όλων των δυνάμεων του Ηρακλείου και ειδικότερα του κόσμου του ΟΦΗ, να στηρίξει αυτή την προσπάθεια. Εμείς δεν είμαστε εδώ για τις καρέκλες, αλλά έχουμε μια ειδική αποστολή, σε μια διοίκηση έκτακτης ανάγκης. Θέλω να ευχαριστήσω όλους όσους συμμετέχουν σε αυτή την επιτροπή, οι οποίοι πάνω από όλα έβαλαν το συμφέρον της ομάδας και όχι το προσωπικό τους".

Και κατέληξε, λέγοντας: "Αυτό θα κάνουμε και όταν συνέλθουμε σε σώμα, καθώς δεν πρέπει να χάσουμε ούτε λεπτό στις δύσκολες στιγμές που περνά η ομάδα μας. Αποστολή μας είναι να τακτοποιήσουμε τις τρέχουσες εκκρεμότητες και παράλληλα να χτυπήσουμε πόρτες, ώστε να βρεθεί μια βιώσιμη οικονομική λύση για την ΠΑΕ ΟΦΗ. Όλα αυτά είναι όμως πρόωρα, αυτό που προέχει είναι ξεκινήσουμε άμεσα τη δουλειά και να υπερασπίσουμε τα συμφέροντα της ομάδας. Δεν είμαστε μόνιμη διοίκηση".

Ο Σήφης Κορωνάκης, σε σχετική ερώτηση που δέχθηκε ανέφερε: "Σαν παλαίμαχος του ΟΦΗ, από τη στιγμή που μου έγινε η πρόταση από τον κ. Ξημέρη ήμουν υποχρεωμένος να βοηθήσω το σωματείο. Δεν είναι ώρα για λόγια, καθώς από αύριο μας περιμένει πάρα πολύ δουλειά. Ολοι θα πρέπει να βοηθήσουμε την ομάδα μας και να βρούμε τις λύσεις που χρειάζεται".

Keywords
Τυχαία Θέματα