Υπογραφές στο MoU και... πριμ από τον Πρίγκιπα

Mεγάλη αισιοδοξία υπάρχει στον Παναθηναϊκό για την ολοκλήρωση της συμφωνίας του Γιάννη Βαρδινογιάννη με τον Σουλτάν Αλ Σαούντ για την παραχώρηση του 54.7% των μετοχών της πράσινης ΠΑΕ.

Οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν πως οι δικηγόροι των δύο πλευρών βρίσκονται στο τελικό στάδιο των διαπραγματεύσεων και το αργότερο μέχρι την Τετάρτη (26/10) θα είναι όλα έτοιμα για να επιγραφεί το MoU.

Ο Πρίγκιπας έχει ήδη βρει και ομάδα ορκωτών λογιστών, που θα κάνει έλεγχο στα οικονομικά της ΠΑΕ, ώστε να μη χαθεί άλλος χρόνος και να οριστικοποιηθεί το deal

το συντομότερο δυνατό και να μπουν άμεσα χρήματα στα ταμεία της ομάδας.

Αν όλα κυλήσουν με βάση το πρόγραμμα, ο Πρίγκιπας αναμένεται να έρθει στην Ελλάδα μέχρι το Σάββατο (29/10) και να δώσει το παρών στο ντέρμπι του Παναθηναϊκού με την ΑΕΚ.

Παράλληλα, πληροφορίες από την πλευρά του Πρίγκιπα αναφέρει πως είναι ενθουσιασμένος με τις εξελίξεις και ανυπομονεί να αναλάβει δράση.

Εχει σκεφτεί μάλιστα και την πρώτη του δυναμική κίνηση, η οποία θα είναι ένα υψηλό πριμ, σε περίπτωση που οι πράσινοι νικήσουν τα τρία ντέρμπι που ακολουθούν, με ΑΕΚ, Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ.

Σε περίπτωση που οι πράσινοι τα καταφέρουν ο Αλ Σαούντ θα πει... καλημέρα στην ομάδα με πριμ που θα αγγίζει το 1 εκατομμύριο ευρώ και το οποίο θα μοιραστούν προπονητές και παίκτες.

Keywords
Τυχαία Θέματα